|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() סיבים תזונתיים זה כן סוג של פחמימה - זו שרשרת ארוכה של סוכרים, אך הגוף לא יכול לשבור את הקשרים בין הסוכרים. הספיגה של סוכרים בגוף היא רק בתור סוכר בודד, לכן אי אפשר לספוג את הסיבים - כי הם לא מפורקים. אבל, חיידקי המעי שלנו כן יכולים לפרק את זה והגוף סופג את חלק מתוצרי הפירוק כמו חומצות שומן קצרות שרשרת. זה המקור לערך הקלורי (1.2-2 קלוריות לגרם).
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|