|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מים חמים בהתחלה, ואז לקראת הסוף קריםםםםםםם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מים רותחים כל השנה.. כנ"ל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() רותחים תמיד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מתקלח עם מים קרים אף פעם, אחרי אימון במיוחד לא.
לא יודע, לא נראה לי ממש בריא להוריד את הטמפ' בגוף כל כך אחרי אימון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ואי עכשיו אני בעצם מבין למה !!! מאז שהתחלתי לשים מים רותחיםםםםםם נהיו לי חצ'קונים באיזור הכתפיים והגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() מה שכן חבר'ה..
מים חמים לא טובים לעור בכלל. בקשר לחצ'קונים אנילא יודעת, אבל זה גורם להזדקנות של העור. מים קרים מעטים את הזקנות העור. דוגמא פשוטה- כשרוצים שבשר יישמר הרבה זמן שמים אותו במקפיא, 5 דקות בחום הוא נרקב. כנ"ל בני אדם. בגלל זה אנשים בארצוץ קרות נראים הרבה יותר צעירים גם בגיל מבוגר, מאשר אנשים בארצות חמות.
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() פושר תלוי אם אני מזיע או שקר לי חח אני גר בצפת אז בלילה קר פה אז אני מתקלח במים חמים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לפעמים כל כך חם לי שאני מתקלח עם המים הכי קפואים שיש! מרוב שזה קר זה עושה לי קוצר נשימה כזה לפעמים.... מכירים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() (וויי כה זמן לא הייתי פה)
ני מתקלח במים קרים!! כמה סיבות: 1. מוציא רעלים מהגוף (אמא שלי אמרה לי על ספר של חולת סרטן שעברה טיפול עלידי פרופסור וחלק מהטיפול היה מקלחות עם מים קרים להוצאת הרעלים מהגוף- אה.. היא ניצחה את הסרטן..) 2. ממריצים את זרימת הדם 3. (הסיבה העיקרית) לקראת הגיבושים התאמנתי ורוב אימונים שלי היו מנטליים (ריצות ארוכות, להשאיר את הידיים תלויות 20 דק' וכו' לפי איך שאמור להיות בגיבוש, צוללות) בהתחלה ההרגשה הייתה כמו של סכינים , אח"כ היה לי קוצר נשימה אבל היום אני הכי אוהב מים קרים! הברז אצלי זז ימינה חזזקק, לפעמים אני מתעצבן שאין יותר קררר בררר איזה כיף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חמים.
מדי פעם קרים כשבאמת בא (במיוחד בסוף המקלחת, בקיץ החם). מים חמים על הפנים גם עוזרים להתגלח - הזיפים מתרככים.
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, מה עד כדי כך משעמם לך?!
נכון שזה דיבורים כללי... אבל בכל זאת!!
![]() |
#33 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() פושרים ... כי אני חוזר שיא הלוהט מהאימון
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() לא קשור לפוסט(למרות שמים קפואים שליטעע)
אבל ראיתי פה אחד שאמר את זה אבל אני בטוח שיש פה עוד כאלה,שמתקלחים למעלה מ-10 דקות(ההוא כתב 20 דקות wtf) ורק שתדעו לכם שזה פשוט פשע,בדקה אחת של מקלחת אנחנו מוצאים 16 ליטר אז תחשבו שב10 דקות אתם מבזבזים 160 ליטר(שזה כבר הממוצע ליום לאדם וזה עוד בלי כל שאר הוצאת המים-אגב במדינות אחרות זה בסביבות ה100) לכן אני ממליץ או יותר נכון מפציר בכם להשתדל לחסוך כמה שיותר כי באמת מצב משק המים שלנו רע,השתדלו לא להתקלח יותר מ-5 דקות(אני אישית מתקלח לא יותר משתי דקות) וגם לנסות לחסוך בשאר המקומות בבית(ללחוץ תמיד בשירותים על המיכל הקטן,לא להשקות הרבה ובייחוד לא בחום ומומלץ לא בממטרה,לא להשאיר את הברז פתוח סתם) תודה שהקדשתם את זמנכם ומצטער עם חפרתי אבל זה באמת נושא חשוב ומים זה משאב שלאט לאט(פה בישראל מהר מהר) נגמר לנו אז מאוד חשוב לחסוך במים ולנסות להעיר את תשומת לבם של שאר האנשים נ.ב אני אישית ממליץ להתקין בבית חסכמים שבעצם מצמצם את צריכת המים שלכם ב-40% ולא פוגע בזרם וזה באמת משתלם וגם חוסך |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה שטויות ואני מכיר נשים כאלה בנות 40+ שכל החיים התקלחו במים חמים והם נראות לא יותר טוב מאנג'לינה ג'ולי סתם מיתוס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() בהתחלה חמים .. ולאט לאט אני מקרר
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|