|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שזה נשמע דפוק אבל עם אוכל אפשר להגיע
לרמה מסוימת לא מדבר על אבקת חלבון מדבר על שאר הדברים..ואתה רואה את העובדות בשטח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() התמונה הזאת מעפנה יחסית לאחרות.
נראה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() תחליט , אתה מדבר על תוספי תזונה או סטרואידים ?
בכל אופן , אתה יוצא ילד קטן בכל פעם שאתה מוסיף את העובדה שהוא לא משתמש בתוספים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() קיצור עזוב איך אומרים:
"לעולם אל תתווכח אם אדיוט הוא תמיד יגרור אותך לרמה שלו ואתה תצא טמבל" קיצור אל תוסיף כלום זה לא מעניין אותי מה אתה חושב.. ואני לא דיברתי על סטורידים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אני חייב לרשום את זה כי אני חוסך תגובות כמו.. "מה אלו התוצאות שהוא הגיע?" "חסר לו מאסה" חסר לו וחסר לו ...... רק טענות קשה לישראלים לפרגן!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
והם ניראים פי 5 מאנשים שכל היום מתאמנים ולוקחים גיינר,קריאטין,וחלבונים בקיצור:::האבקות וכל החרא הזה בקושי משפיעים!~!@ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אנשים מסתכלים על זה בצורא כזאת כאילו אתה עושה ממנו קדוש טבעי בעל גנטיקת על. מספיק שתרשום שהוא מתאמן ברצינות ומשקיע ואוהב תספורט ושהוא בדרך הנכונה ועשה שינויי וזהו. הקטע של "הוא בחיים לא נגע בתוספים ובחיים לא נגע באבקה" נישמע כלכך אידיוט כמו הילדים בני 14 שנכנסים לכאן לפורום והורסים אותו אם התמונת בייספס 29 שלהם שקופצים ורושמים "אני בחיים לא יגע באבקה רק טבעי אני מספר אחת" אני די בספק שאותו בחור ביקש מימך לרשום את זה בכוונה כדי לעשות רוח אבל טוב מה איכפת לי בכלל וזה לא מענין אותי גם,תעשה מה שאתה רוצה. הבחור שוב פעם ניראה מעולה אבל עדין גם לדוגמנות חסרה לו מסה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לצלם המוכשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בא לפורום פיתוח גוף ומביא בן אדם שמטר שמונים שוקל 70 מה אתה רוצה שנגיד לך ? וואי יש לו גוף מושלם תישאר4 ככה וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
משתמש ותיק
|
![]() שאלוהים יעזור לך!!!
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() רק מראה ת'רמה העלובה של הספורט והידיעה לתוספים למשל בספורט הזה...
אם בישראלבודי(שנחשב לאתר פיתוח גוף כמעט הכי גדול בישראל), רושמים דברים כאלה אז מה נגיד? כן נכון... אם הוא היה לוקח קריאטין הוא היה 10 קילו יותר אין ספק נכון והיה דוחק 1000 קילו בבנץ' פרס? ואם הוא היה לוקח גיינר אז בכלל זה היה מנפח אותו והוא היה ג'וני בראבו... נו בחייאת תעשו טובה. חשבתי שעברנו ת'שלב הזה... קובי חיים דווקא ממך הייתי מצפה לא לכתוב דברים כאלה. ואין בעיה מפרגנים לבחור רק שלא צריך לעשות ממנו יותר ממה שעושים כי אפשר למצוא לא מעט כאלה עם גוף כזה בכל חדר כושר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לקחתם את הכותרת קשה מידיי ...
לבחור יש תמונה מסה נחמדה.. אם הוא רוצה דוגמנות עוד טיפה מסה והוא יכול לדגמן .. אם הוא מפתח גוף חסרה לו המון מסה והוא רק בתחילת הדרך .. זה הכל משנה אם הוא טבעי לא טבעי... כוסאמק מה שחשוב זה מה שרואים גם ככה...
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יא ישראלי אחד מה הבעיה שלך לפרגן?חחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() חח , רק חזרתי מהמכון וכמה תגובות מרגיעות אני רואה פה.
כבר התחלתי לחשוב שהדעות של הליצנים השתלטו פה על הפורום. ולוזון, תהיה לי בריא , איזה תגובה :):):):) , מנסים להסביר לך משהו , עזוב , פורום שלם מנסה, ואתה העיקר מתווכחים איתך מפגרים שרוצים לעצבן אותך. ושוב בקשר לבחור , לדעתי שיקח איזה off טוב , ויוסיף לעצמו לפחות איזה 10-15 קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() טוב nico תעשה טובה תשתוק ותסגור עניין..
לא רוצה לריב איתך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי , בנושא הזה אנחנו מסכימים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() בחור נראה טוב חטוב מבנה גוף שרירי בלי קשר לכמות מאסה
אפשר לתת גם פידבק לצלם אחלה תמונות בסך הכל זה גלריות לחובבבנים. מי מאתנו לא היה רוצה גלרייה כל הכבוד על השקעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אני חוזר ואומר אני רושם מה שהלקוח אומר לי לרשום.. ואני מבין למה.. הוא סך הכל לא רוצה לתת לכם לחשוב שהוא משקיע את כל כולו לפיתוח גוף הוא מתאמן רגיל לא מעבר.. ונכון אין לו תוצאות של מאה אחוז .. אבל בכל זאת יש כבוד... אני רק מתאר לעצמי אם הייתם חושבים שהוא משקיע את כל כולו לזה.. הייתם בטח יורדים עליו כל אחד לפי התור. וכן יש לא מעט כמוהו ואולי יותר .. אבל מה לעשות הוא פנה אליי אני צילמתי הוא החליט להראות לעם ישראל מי הוא!!! אז רק על זה תעשו לו כבוד.. כי הרוב בתחום אוהבים להתחבא ולא להחשף (רק תראו את החלקי איברים כאן והפרצופים המצונזרים בגלריית הגולשים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קובי למה אתה לא מצלם מפתחי גוף אמיתיים? בחיאת אחי אתה מצלם פה בנאדם ממוצע+, תלם אנשים שוואלה נגיד "וואו".
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|