|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() עזבתי את העבודה וטסתי לחו"ל לחודש וקצת,אחרי שחזרתי עבר כבר חודש ואני לא מצליח למצוא עבודה נורמלית מ-7/8 בבוקר עד 5/6 בערב ולחשוב שבארה"ב הציעו לי לנהל מסעדה ב-20$ לשעה אין בארץ אי אפשר להתקדם,למשהו יש עצות איזה עבודות בוקר נורמליות יש??????
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תאמין בן אדם , אני לא יודע מאיזו סיבה בדיוק חזרת לארץ .
אני באותה סיטואציה כמו שלך בדיוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שבארץ אי אפשר להתקדם...אם אתה פועל נותנים לך בלחץ 20 שקל לשעה ואתה עובד כמו חמור.
בארץ הזאת אתה חייב ללמוד בשביל באמת להרוויח טוב. חבל שויתרת על העבודה בארה"ב 20 דולר לשעה ועוד לנהל מסעדה אחלה עבודה. אם כבר היית בארה"ב איך המשכורות שם?יש הפרשים בין מה שנותנים פה מאשר ארה"ב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שיש הפרשים,גרתי שם שנה לפני כ-4 שנים ונכון לעכשיו המינימום לשעה שם זה 7 דולר וכל החברים שלי מרוויחים הרבה יותר וכל יום יוצאים למסעדות ולמקומות יקרים ונוסעים על מכוניות שבארץ רק מנכ"לים יכולים להרשות לעצמם,אבל עזוב את זה ארה"ב זה לא הכיוון לעכשיו המטרה היא להרוויח כסף בארץ ואין עבודה אחת נורמלית שאפשר למצוא מהבוקר עד הערב בשביל 4500 אלף שקל שזה גרושים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה?
למה חזרת לארץ?
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כי עצוב לשאול.. אבל למה לעזאזל חזרת לארץ? יש לך גרין קארד? אם כבר לעשות כסף זה בארה"ב...
תנסה במסעדות אחי משמרות בוקר זה בערך בשעות האלה אתה אחרי צבא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
בואנה מטורף ... פיטרו אותי מהעבודה שבוע שעבר, אני באותה סיטאוציה כמוכם .. אני חזרתי לעבוד באבטחה כמו מניאק עד שאמצא משהו נורמלי ..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי צבא ,בקשר למסעדות למשמרת בוקר ניסיתי הכל שם זה משמרות,חזרתי לארץ לעשות צבא כי היה לי צו ולא יכלתי להשאר ודבר שני אין לי גרין קארד יכלתי להשאר שם רק עד סיום התיכון,דבר אחד בטוח אני מתכנן לחסוך כסף ולחזור לשם יש לי שם מלא חברים ומלא קשרים אבל עצה שלי למי שטס לשם אל תטוסו עם כיסים ריקים,קיצר עכשיו אחרי החופשה האחרונה שם אני כבר חודש + בבית ואני סופר מיואש כבר...
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תעבוד בארומה אחי d:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה פתאום , עבדתי בארומה מזיינים אותך ... וגונבים לך את הכסף
![]()
![]() |
#11 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש עבודה לבוקר בלבד יענו מקסימום עד שעה 6-7 בערב בגלל שאני עובד לפעמים כאחראי שער במשחקי כדורגל בערב,אין בלתי אפשרי למצוא תראו כמה אנשים מהפורום עצמו כמו שי למשל נמצאים באותו מצב שאני נמצא,הייתי הולך על משמרות בימים שאני לא עובד כדורגל בערב אבל בימים האלה אני מתאמן.
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני הייתי במצב הזה לגמרי עד עכשיו (חודש בערך).
חיפשתי בהמון תחומים ממש חרשתי אני מדבר איתך כמה עשרות של קו"ח ששלחתי, כמה ראיונות, ועוד המון בלאגן... זה באמת מדהים כמה מעט שיש לעשות בלי הכשרות מיוחדות ותואר (וגם עם זה אין יותר מדי מגוון).
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני באותה הסירה, 100 שנה אני מחפש עבודה נורמלית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאני מתלונן על העבודה.. נראה לי שהבנתי שאני במצב די סביר יחסית לאנשים פה
אמנם אני טוחן 10 + שעות ביום, 5 אלף לחודש +- ועוד שקלתי את המשך דרכי שם
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה גנוב?תשאר אין עבודה בחוץ אל תחשוב אפילו על לעזוב...
בגלל שיש לי כל כך הרבה זמן פנוי אני תמיד נשאר עוד חצי שעה במכון בשביל הצחוקים תראו עד כמה משעמם לי חחח
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|