|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
משתמש ותיק
|
![]() חחחחח אתה מצפת לא?
![]() |
#42 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אבקת חלבון יש אבל אבקה לעליה במסה יש ? חוץ מי המסל ג'ס שיש בא מלא שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
משתמש ותיק
|
![]() :):):):) רן שטרית אם אתה מכירר הייתי מתאמן פעם אצל כפיר בגולד ג'ים
מכיר?
![]() |
#45 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חחחחחח ויש לי פה מישהו באיי סי קיו מכיר אותך טוב כבר אמר לי איך אתה מתאמן בחדר כושר... עזוב חביבי אתה בא למקום חדש אל תבוא אם אף למעלה כי טאחלס חוץ מחיטוב אין לך כמעט כלום. אוכל אוכל אוכל כן!ככה גודלים!מה אתה לא אוהב לאכול?וזה לא כל היום זה לפצל תארוחות שלך! זה לא להתנהג כמו הדפוק הזה שכותב פה שוגרחרטא אחרי זה תיראה הוא יבוא להגיד לך לאכול 3 ארוחות ביום כל ארוחה גדולה כמו שולחן פסח חחחחחח קצת טאקט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
גוף גדול זה לא אומר שהוא יפה לא אמרתי שיש לי גוף מושלם עכשיו 100 אחוז צריך לגדול לגדול וגם להיות מחוטב ביחד עם אני יהיה גדול ולא מחוטוב בצורה יפה אז אפשר לדחוף תאימנים לתחת אני יש לי 7.2 אחוז שומן תראה לי פה עוד משהועם זה חחח זה אומר שאני משקיע אחושרמוטה לא סתם משקיע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
מי אמר לך .......... :):):):) אני רואה יש פה אנשים גם מצפת הא :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ה7.2 אחוז שלך שוים לתחת כי המסה שלך לא קיימת. אם לא תלמד לעלות כמו בן אדם לא תגיע לשום מקום. זה נכון אתה לא צריך לעלות לאחוז שומן שתיראה כמו מלגזה בלי צורא ואיכות אבל עדין לא להישאר כמו מייקל לואיס כל השנה ככה לא מתקדמים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תמיד אפשר לחטב...עלק אם אתה גדול ולא מחוטב האימונים שווים לתחת יאללה זה רק מראה כמה אתה לא מבין בפיתחו גוף, אין לך מושג בכלל כמה...יאללה איזה ליצן :):):):) וזה שאתה חטוב לא אומר שאתה משקיע ולא משקיע אחושרמוטה...תראה את חבר שלי כדוגמא (מי זוכר שהוא העלה תמונות) לא משקיע בשיט בפיתוח גוף אוכל כל היום פיצות וחרא והוא חטוב אחושרמוטה יותר ממך..קיצר חלאס לדבר שטיות, תבין שטעית... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
יש כאילו לפני איזה שנה וחצי הייתי קרוב להנורס שתבין אמרו לי עם אתה יורד כמה קילו אתה ניהיה הנורקס........ אבל נשמה אני לא רוצה להיות בתחרויות פיתוח גוף לא שאלתי עם יש לי עתיד לפתיוח גוף שאלתי עם יש לי עתיד לגוף יפה ...... יענו שיהיה גדול ויפה... מאיפה אני יודע מה זה מר אולמפדיה וכול אלו אחי אני כולה מתאמן פחות מי 5 חודש אתה שואל אותי שאלות כאלו ... ואחי התמונה אזות ישנה מאוד לפני איזה שנתים ........... נערך לאחרונה על ידי avlier, 04-08-08 בשעה 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
משתמש ותיק
|
![]() אני אמרתי לוו [[[ =
![]() |
#53 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
נו אז שיהיה לו 7.2 אחוז שומן ניראה תמיד אפשר לחטב זה אני יודע אבל זה לא פשוט ...... וכול מי שאני רוה אצלי במכון 100 שנה הם במסה יאלה חלאס למי אתם מחכים והם לא הולכים לתחרות ...... ולא חסר כאילו שרק עושים מסה בחיים לא יעשו חיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן בטח אז יש לך רק צריך לעלות קצת..אני חשבתי לפיתוח גוף חחחחח סתכל יש לך פורום שלם לזה תיתעלם מההודעות שלי אם לא נכנסתה לזה מקצועי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
משתמש ותיק
|
![]() ואייי אחיי אתהה חיי בסרטט תתחיל להתאמן ולהשקיעע במקום סתםם לחפור לעצמךך
![]() |
#56 |
אזהרה ראשונה-קללות
|