|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני עד לזה שארבל באמת גדול גדול מאד
מוזר ללכת איתו ואפילו לא נעים קצת , אני חושב שאני אשכרה חצי ממנו ברוחב
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתה חושב שזה מעניין אותנו ? קודם תעלה תמונה שלך, אף פעם לא ראינו אותך.. ולפי התמונה בצד, אתה לא נראה משהו מיוחד. הגיע הזמן שתעלה תמונות ![]() נ.ב איזה כוסית זו עם השחור!
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני אלמד אותך טריק תעשה חיפוש עם השם שלי ותוכל לראות תמונות מלפני שנה וחצי. אני מודה ומתוודה שאני לא ארבל ולא קרוב... אבל אתה יכול לשפוט לא הסתרתי את עצמי מעולם. לא אעלב אם אתה חושב שאני לא משהו מיוחד ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|