|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
לא יצאתי נגדך העברתי ביקורת על צורת הניהול שלך וציפית שתקח אותה לתשומת לבך ולא תקח את זה ללב בצורה אישית ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בהרבה שנים שלי בפורום לא קיללתי ולא אמרתי לאנשים דברים מגעילים גם כשהייתי לגמרי צודק. אני לא לוקח את זה ללב, אני יודע שגם אני הייתי קיצוני יותר כשהייתי צעיר, אבל זה גם בשבילכם - תדברו ככה בצבא לרס"ר הוא ינגח בכם וישלח אתכם לדבר ללמפה בכלא 4 . אולי שם לומדים כאלו דברים בסופו של בדבר.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ולא שילדודס יתחילו לכתוב " ססעמק לך תזדיין יא זבל" "שחיף עם היקף יד 28" או כל מיני חרא שנזרק פה ... בנתיים אתה אחד מאלה שתורם לכך שאנשים שכן חושבים שהפורום הזה רציני פשוט יצאו מכאן ...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המטרה היא גם לתת מקום לחבר'ה מהתחום לדבר, חבר'ה שרוצים דיונים ברמה טיפה יותר גבוהה בלי שיבוא איזה ליצן ויתן מניסיונו העשיר (שנה אימונים אם בכלל), וגם להכניס חבר'ה לתחום שהם בני 20 ו30 והתחילו להתאמן - מה להם לא מגיע כאן מקום? איך אתה חושב שהיית מרגיש בתור מישהו בן 30 שמגיע לכאן ורואה שכל נושא הופך לבדיחות ואוף טופיק והוא סה"כ מחפש קצת רקע ולהבין את התחום. אפשר לחשוב שאני רוצה לפתח כאן איזה סוכנות להשתלט על העולם סה"כ המטרות ידועות לכולם ואמורות להיות משותפות לכולם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תאכלס... אני אחד מאלה הבני 20 ומעלה, שרוצים לקבל מידע ובנתיים מתאכזבים קשות ומתחילים להבין את הארדקור...
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
אלה שעושים צחוק מעצמם כאילו הם בצ'אט נכנסים בכינוים ולא אומרים מי הם שחלקם סתם יוצאים ליצנים ואני יודע אחד אחד מי הם,ושמוק מה הארדקור שנכנס ותופס תחת על כל אחד בכל פוסט למה כי הוא מתחרה והוא גבר אני לא מבין את העניין אולי תסביר לי?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=dtg9W...eature=related
אתם משקיעים שעות בריבים פטתים , שלא מובילים לכלום שאלו היו הצרות שלכם בחיים !
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
אמרתי את זה כנראה כדי להזכיר שאני עוד ילד קטן אבל מספיק...שים לב לקטעים האחרים של ההודעה... בתאכלס אתה מנהל טוב שמשקיע ושומר על הכללים אבל לא נראה שאתה מבין שיש גם דברים שיוצאים מן הכלל ולא צריך לחלק באנים על ימין ועל שמאל... בכל זאת צריך להתחשב בזה שהאנשים שמקבלים באנים אין להם חיים אז אי כניסה לפורום תביא להתאבדות..לא חבל? :p אתה גם יכול להעלים עין לפעמים מה רע?
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|