|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הידע שלך? גיל? אתה סטודנט?
בכל מקרה שיטה מעולה זה ללכת למורים למת' וכאלה בבתי הספר היסודיים.. מורים אחראיים שאכפת להם לא חפיפניקים לספר להם על עצמיך לחהשאיר פרטים ולבקש מהם שישלחו אליך תלמידים מתקשים... משם זה כבר חבר מביא חבר... עדיף ללכת למורים שמכירים אותך יותר יעיל (במקרה והם לא שנאו אותך ![]() אתה עובר איתם על השיעורי... נותן להם שיעורי בית מכין להם מבחנים... עובר איתם בספר.. הכל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
הידע שלי במתמטיקה ואנגלית ברמה גבוהה. בן 19. הבעיה היא שעכשיו החופש הגדול, לא יודע אם זאת תקופה טובה.. מצד אחד אין לימודים מצד שני ההורים רוצים שהתלמידים לא ישכחו את החומר ו\או יתקדמו בו. אין לי מורים ביסודי שאני מכיר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני גם רמה גבוהה במתמטיקה..
קיבלתי 8 במועד ב' 003 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תלמד אותי גם תמורה לסקופ של סריוס
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() סתם תתלה מודעות ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה לא חייב להכיר.. תלך דבר איתם והם ישלחו אליך תלמידים... אם לא אפשר לשים מודעות בבתי ספר...אבל הכי יעיל זה שמורים ישלחו אליך... כאילו להיות במעקב עם המורה.. אחותי עשתה ככה כל שבוע המורה שלחה אליה עוד 3-4 תלמידים נוספים עשתה מזה אחלה כסף... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
טוב אולי בתחילת הלימודים אני אקפוץ לבית ספר היסודי שלי אני אשאל שם חחח למרות שזה נראה לי בעייתי. 60-70? נשמע לי המון.. בכל אופן, אתה חושב שכדאי לפרסם מעכשיו או שעדיף בתחילת השנה? חשבתי לכתוב ככה: רוצה שהילד שלך יתקדם בחופש? שיגיע לכיתה עם מקדמה? סטודנט, בן 19, רציני ובעל ניסיון [עלק] מעוניין להעביר שיעורים פרטיים במקצועות השונים לתלמידי בית ספר יסודי וחטיבות הביניים. לפרטים....... נערך לאחרונה על ידי P-a-n-1-c, 26-07-08 בשעה 14:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|