|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני דווקא הבנתי מרב שמותר לקיים יחסי מין לשם הנאה לאחר הנישואים
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הוא נוצרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר אתה יהודי?
אם הוא לא יהודי? אז זהו בואו נרצח אותו? די כבר נמאס 90% מהאנשים בישראל מפגרים בשכל אני לא יכול לסבול את זה, אתה יהודי? אתה בסדר. אתה נוצרי? אני יצלוב אותך! אתה מוסלמי? נשים אותך במיקרו! נמאס כבר יש פה אשכרה מלחמת דתות, אנשים פה מפגרים זה לא ייאומן חושבים שלהיות הומו זה חטא ונוצרים זה השטן. איזה חור זה לא ייאומן ועוד אנחנו קוראים לעצמנו מדינת עולם ראשונה כשאנשים כאן כל כך טיפשים ותקועים בשנת 1700. אני לא מבין תדתיים החולניים האלו, מאכלי ים זה חטא איזה שטויות! למה זה חטא? כי אין להם קשקשים? מה הקשר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רב יקר, לך יש קשקשים, מותר לאכול אותך? בוא נעשה חשבון, בלחץ כל הדתיים בעולם והרבים שלא גומרים זה 500,000, לכמרים(לפחות הזרם הקתולי) אסור שתהיה להם אישה ואסור להם לשכב אז נגיד עוד 1,500,000, מוסלמים אין לי מושג אז אני לא מחשיב. לפי האמונה של הדתיים, יגיע יום הדין וכולם ימותו ורק הם "הצדיקים" יישארו. אז בואו נמחק את הכמרים כי הם נוצרים וחוקי הפיזיקה נוגדים את קיומם ביום הדין, אז נשארו חצי מיליון. חצי מיליון צבועים יישארו בעולם? אני גם לא מסוגל לסבול את הדתיים שאומרים: יהודים זה העם הנבחר הם הכי מגניבים כי בסוף כולם ימותו ורק הם יישארו.דד נמאסססססססססססססססססס אני הולך לפרוק תעצבים על ש"ש. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() שניר יאשכנזי!
נו מה זה סרט מה אתה מאמין לסיפורי חרטות תחבר לאיסיקיו
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
לכולםםםםםםםםםם !! :):):):) קראתי תתגובות שלכם ורובן הגיוניות מאוד .. ראיתי תסרט הזה ממש מאוחר בלילה חח עם המוזיקה והכל זה התחיל להראות לי הגיוני .. אבל עכשיו אני חושב שהוא יותר מגיע כדי להפחיד ! חח לא נירלי הגיוני שבכל פעם שאני יזיין או ישפיך זה חטא ואם הסרט בא להפחיד אז המשפט של אמונה מתוך פחד זה לא מאמת אמונה צודקתת לאלללהההה וגיא יא חנון איפה אתה לא רואים אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|