|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כמו שאתה רואה אתה עדיין כאן, למרות שהייתי יכול להשהות אותך לצמיתות מהפורום בגלל זה. אז בוא נדבר על כמה אני לא פיר מה דעתך? אני חוזר מי שלא מעניין אותו שלא יגיב. כמו כל נושא אחר, אף אחד לא מכריח אנשים שלא מעניין אותם להיכנס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא וואלה דווכא התפלאתי עליך שלא חסמת אותי... בקשר ל- Slim Shady אין לי מוסג מי זה אולי אתה מתכוון ל SMoOoKER
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עכשיו מה אתה אומר על זה? עכשיו שכולם יודעים מה אתה שווה אולי זה הזמן להתנצל? נתתי לך עוד הזדמנות למרות שעשית מעשה שפל ועברת על חוקי הפורום. אני רואה שאולי הייתי צריך לעקוב אחרי חוקי הפורום אתמול ולהשעות אותך קיבינימט. אבל החלטתי לתת לך עוד הזדמנות ולא חשפתי את השם שלך אתמול, כניראה שלהתנהג בסדר עם אנשים זה לא הפתרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני נתתי לך עוד הזדמנות אתמול בזה שלא השעתי אותך מהפורום, על התעלול הזה הייתי צריך לעשות את זה ישר. אבל אתה יודע מה? רציתי להיות פיר איתך, אמרתי משתמש חדש, אולי מגיע לו עוד הזדמנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() כפוי טובה שכמותך, ניסיתי להמנע מלהשעות אותך אתמול, עכשיו בהוראה של גיל אתה בחוץ.
שיהיו לך המשך חיים נעימים, פעם הבאה שבן אדם נותן לך הזדמנות שניה תנצל אותה. ואני כניראה למדתי לקח מאוד חשוב שלהתגמש עם אנשים ולצפות לפחות שבן אדם יבקש סליחה על משהו שעשה, ונתפס, לא תמיד זאת הדרך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() slim shady זה אני....אני לא קשור לשטויות האלה.... ![]() חוץ מזה יש לי ותק פי 5 מהבחורצ'יק שעשה את זה אז....:S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |