|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מסכים איתך שצריך שינויים, פחות לגבי ילדים בני 14 שאומרים שפיל הית' זה גוף מטרה שלהם או ילדים שאומרים שהדוגמן של קלווין הוא הגוף מטרה... למה זה אכפת לך ? אוקיי הם לא הארדקור, אבל give them a break, כולנו התחלנו מנקודה כלשהי. יותר מפריע לי כמו שאמרת כל מיני חכמלוגים שמנסים להשמע מקצועיים אחרי ניסיון של כמה חודשים וקריאה של כמה דברים שהם חוזרים עליהם כמו תוכי... אבל זה חלק מהדינמיקה באינטרנט, ואם לי יצא לצ'טט בפנאן עם אדון תום פרינס, בוב צי'קלרו, פואד אביאד ועוד המון מקצוענים ברמה גבוהה באינטרנט - אז גם הם יכולים.
בגטביג למשל יש לך תגובות של כל המקצוענים כולל ג'יי ורוני והרמה שם היא גועלית, אין בכלל צנזורה ואנשים פותחים פה בצורה מגעילה, יורדים עליהם, מקללים ועדיין המקצוענים שם - למה? בגלל שחשוב להם להתערבב עם הקהל והם סיגלו עור של פיל! עד שבארץ לא תהיה מנטליות דומה המצב ישאר כמו שהוא היום, ואף אחד לא יידע בעולם שם של שום מפתח גוף ישראלי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|