|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחחחח חבר'ה מה קרה? נעלמתי לכמה ימים וכבר מתחילי לריב פה??? (= , לפותח הפוסט , לא הבנתי מה עניין הדחיפות שצריך להיכנס לפוסט שלך אבל בכל מקרה נכנסתי.
ומה שיש לי להגיד לגביי התמונות זה ככה , היד אחורית שלך מעוצבת וחיטוב נחמד אבל לא הייתי נותן לה ציון 10 ככה גם הגב והחזה , אל תיעלב מתגובות חבר כי תמיד יהיו לטובה ולרעה ולרוב מצד חברי הפורום זה לטובה ותגובות בונות ונותנות מוטיבציה להמשך , בכל מקרה חבר מה שאני מציע זה שתתחיל באמת להתמקד חזק על קטע של אימונים אינטסיביים ולעלות במאסה כי אתה נראה לי לפחות דיי רזה ולא נראה שיש עלייך מאסה רצינית ונסה ללכת בכיוון הזה כי רק ככה תוכל לראות תוצאות תכל'ס , תאכל כמו שצריך בלי לתת חשבון ותעלה קצת שנראה בשר ובכל מקרה אם תצטרך עזרה כלשהי אל תתבייש לשאול ולבקש. בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#44 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח מה נפלתם עליו הבן אדם רוצה תגובות אם לא מתאים לך אל תיפלו עליו תגידוו שלא אהבתם וזהו
וואלה מקדימה נראה בסדר בכללי למישהוא שלא מתאמן חסר לך הרבה מאסה הבטן שלך צריכה הרבה שיפור |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חזה אחי...
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() יש אחורית מיפלצתית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים אדיוטים...עושים יותר מידי כפיפות בשיפוע שלילי נדפק להם הזרימת דם למוח 45+ זה לא... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה צריך לעבוד על הבטן
|
![]() |
![]() |
![]() |