ציטוט:
פורסם במקור על ידי koko16
תודה אחי על התגובה!
אני שם דגש על מסה, כל אימון אני קורע את עצמי במשקלים (6 חזרות ואפילו 5).
אני יודע שיש לי אחוז שומן די גבוה ותאמין לי שאני אוכל הרבה. אולי בתמונות לא שמים לב אבל אני די רחב וגדול ביחס לילדים בגיל שלי (בין הגדולים מהמתאמנים בחד"כ שלי וילדים מהשכבה ובכלל מתאמנים בגילאים גדולים יותר) אני לא יודע למה אבל קיבלתם רושם שאני שחיף. אני בכלל לא!!!
עוד יומיים יש לי בגרות בלשון וסיימתי עם הלימודים ברוך השם. אני מתכוון לחיות בחדר כושר, עד עכשיו הלימודים ישבו לי חזק על הראש והיה לי קשה להשקיע, ממחרתיים יש לי חודשיים חופשיים של חדר כושר נטו. אני מעלה את התמונות עכשיו בגלל שעוד חודשיים אני רוצה לראות את השינויים.
שאלת השאלות שלי היא איך אני מוריד אחוז שומן אבל לא פוגע במסת השריר?! פעם בשבוע יש לי אימון ריצה של 8 ק"מ (לפעמים הוא 12), אני עושה אותו בעקרון בשביל לשמור על כושר אבל אמרו לי שריצות ארוכות מידי פוגעות במסה ובפיתוח של הגוף. מה אתם ממליצים? צריך הרבה אירובי שבשבילו מקריבים מסה..... (בעיה נוספת אצלי זה הממתקים שאני אוכל הרבה... צריך להתחיל עם תפריט מסודר)
אני שוקל להתחיל עם תוספים, מה אתם אומרים על קריאטין ?
|
אז לשאלת שאלותייך אחי , להוריד אחוז שומן מבלי לפגוע בשריר ?
אני יכול להגיד לך שאימון ריצה של פעם בשבוע ולא משנה אם זה 8 ק"מ או 10 , זה לא מה שיעשה את העבודה , הייתי ממליץ לך לשמור על תזונה נכונה , יש פה באתר הרבה מאמרים על תזונה ותפריטים ואני מאמין שאם באמת תרצה לבנות לעצמך תפריט אז אנשים יותר מישמחו לעזור לך בפורום זה דבר ראשון.
דבר שני שהייתי ממליץ לך זה לעלות את אימוני האירובי בשבוע ל 3/4 אימוני ריצה במידה ואת אוהב לרוץ ואם לא אז אימוני סטפינג בחדר כושר או כל אימון אירובי אחר לשמך זמן של כ חצי שעה עד ל 45 דק' מקסימום עם כמובן תזונה נכונה , אני מאמין שתוך טווח זמן של כחודש וחצי-חודשיים תראה כבר את החיטוב ותוצאות לא יאחרו לבוא.
כמובן שאין בעיה שתשלב קראטין ביחד עם אימוני אירובי וזאת ע"מ לא לאבד מסת שריר מיותרת וכמובן לשמור על הכוח במהלך האימון ולאחריו.
הייתי ממליץ לך בראש ובראשונה לרכוש אבקת חלבון שזה האלף בית של פיתוח גוף ולאט לאט להעמיק את הידע ע"י קריאת מאמרים וכו'...
במידה ותצטרך עזרה כלשהי אחי תרגיש חופשי לפנות.
בהצלחה בהמשך הדרך.