|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל שתיהיה בעניינים,לבוגדן אוליי יש חרא אופי אבל יש לו גוף לא נורמאלי.
ובתור אילתי שראה מלא פעמים גם אותו וגם את ראובן אני יכול להגיד לך שבוגדן גדול יותר מראובן,במיוחד עכשיו אחרי שראובן פרש.
להיות או לא להיות זאת השאלה ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי maradona, 05-07-08 בשעה 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בוגדן ליצן לא בגלל הגוף שלו ,אלא בגלל הגישה המסריחה שלו
אם הוא היה בא בגישה קצת חיובית יותר ,לא הייתי שומע ממני מילא רעה אחת עליו.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי.. שאולי בוגדן יותר "גדול יותר" אבל הגוף של ראובן לא רואה את של בוגדן... מתי כבר ראיתה את בוגדן חטוב? "בוגדן ניסים רוצה תאומים"
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד קל להגיב כזאת ביקורת לגבי מתחרים אולי הרמה שלהם לא כמו הטופ בארץ שזה מאור זרדז נאור זיו סטס וכו אבל אני חושב שאם כל הכבוד מגיע להם קצת כבוד הזלול פה עובר כל גבול כיאלו השחיפים פה של הפורום אין בכלל זכות סיצוץ אתה אפילו לא חצי מהם מגיע להם דעתי את הכבוד שמגיע אלהם הם עבדו קשה כדי להגיע לתחרות הזה.. מתחרים שלא ברמה כזאת גבוה מגיעים לתחרויות האלה שקצת פחות ברמה על מנת לקבל נסיון כדי להתקדם בתחריות היותר רציניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כשאני יגיע לרמה הזאת, אני עדיין לא ילך להתחרות. במיוחד לא עם בטן כמו שלהם, רמת ייבוש ואחוז שומן גבוה וחוסר פרופורציות מאוד גדול, במיוחד בין הפלג גוף עליון לרגליים. לרוב שם יש רגליים מאוד קטנות וזה מראה על חובבנות. והעניין של ניסיון הוא ממש דבילי, לא צריך נסיון בשביל לדעת שאתה לא פרופורציונלי, ולא צריך נסיון בשביל לדעת איך למרוח על עצמך שמן לפני תחרות. אם כבר לראות איך אתה מתחטב לרמה של תחרות ולהבין את הטיימינג של החיטוב והייבוש לפני תחרות, אבל אני לא מאמין שזו הסיבה שהם עולים להתחרות לא מוכנים. יש כאלה שעושים את זה בשביל החוויה, אבל אני אישית לא יעלה על הבמה מבלי להיות בטוח שאני בין הטובים. לדוגמא, מאור זרדז (לא שהוא כזה אדיר כמו שעושים ממנו, אבל הוא טוב), עלה להתחרות בפעם הראשונה במצב יחסית מאוד טוב. ואם ניקח את זה רחוק ומקצועי יותר, אז יש את פיל הית' שהתחיל להתחרות ממש לא מזמן, וכל הזמן שהוא לא התחרה הוא רק בנה את עצמו לתחרויות ברמה גבוהה.
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|