|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היום בערב כשאני אהיה בבית אני יעלה את זה לrapidshare.
מי שרוצה את הכתובת להרודה שישאיר פה מייל. ד"א כמה הערות טכניות, יש מספר דפים או קטעים שהם כמו קטעי טיפים או הידעת שהם כתובים בפונט שונה מאשר שיש בספר והצורב שלי לא מצליח לסרוק את זה בצורה טובה וזה נראה כמו סתם גוש שחור. אבל יש דרך שכן יראו את זה אם אני סורק את זה בצבע וזה נראה כמו ורוד זרחני ואפשר לקרוא. הנושאים שהוא כותב עליהם זה לא משהו מיוחד הוא כותב על המלצה על קריאטין, על חשיבות לוגי אימונים, על שימוש בפלטות קטנות ועל אימון בחדר כושר והקישור שלו לענפים אחרים כמו כדורסל וכאלה. אם אתם רוצים שאני אסרוק את זה מיוחד אני יכול אבל זה סתם מכוער כזה ולא ממש חשוב, אבל בכל זאת אם אתה רוצים אני יכול לסרוק את הקטעים האלה.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני גם אנסה לסרוק עם הסורק שלי את הדפים האלה אחרי שאני אקבל את הספר (שזה יקח זמן,אמזון שלחו לי מייל שיש בעיה והספר יגיע עוד חודש) אם יהיה לך כוח כדי שאראה במה מדובר eyalhan@gmail.com ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קצת חוות דעת ממה שהספקתי לקרוא פשוט אני לחוץ עכשיו עם מתכונות, בגרויות ועוד כול מיני עינינים. אבל ממה שיצא לי לקרוא בחלק הראשון הוא בעיקר מבקר את ה"מומחים" שכותבים מאמרים בתנאי מעבדה ומסיקים מסקנות שלפעמים אינן תואמות את המציאות. הוא גם מבקר את הגופים שמכשירים מאמנים (למשל ויינגיט בארץ, שם הוא כותב על גויפם שבחו"ל) שזה לא מכשירים מאמנים כמו שצריך וכול ילד קטן שעושה קורס במייל הופך להיות "מאמן" מה שהוא רוצה להגיד זה למה הספר שלו יותר טוב מאחרים :):):):) כי הוא עם ניסיון מהשטח והוא מאמן הרבה שנים ובעל ניסיון. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|