|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה עומד ליד בחורה ואתה פי שתיים ברוחב ממנה עם ידיים שיחסית אליה הם גזעי עץ היא פשוט נמרחת עליך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 | |
|
![]() ציטוט:
אנשים מדברים כאילו הם איזה לפחות מר ישראל או משהו :):):):). ממתי 92 קילו זה משהו שכלכך יוצא דופן ?! ואיפה ראיתה מאבטחים שהם כאלה שחיפים.. לך למועדון תראה מזה מאבטח רוסי\אוקראיני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגעת לפה במקריות לחלוטין... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() חחח סיפור קטן:
הייתה לי תאונה קטנה עם מישהו בכביש,ההוא חשב הוא מתעסק עם סבתא,התחיל לצעוק עד שיצאתי מהרכב ואז הוא חזר בשקט לרכבו ומילמל משהו לעצמו,ופה נגמר הסיפור :d בתקופת האימונים זה באמת היה חוויה לראות את ההתייחסות של האנשים למבנה למרות שזה התחיל להימאס ,הדבר הראשון שהם מדברים איתך זה הגוף שלך ונכנסים לעומק וזה ממש לא לעניין..בכל אופן אני מתגעגע לתקופה הזו |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]() :\
קצת הגזמות יש פה לדעתי... להיות הכי גדול בין החברים או בשכבה ושכולם אומרים לך סוס ואיזה יידים ומפוצצים לך את הכתפיים בכאפות זה סבבה אבל זה לא אומר שאתה טנק... אתה סתם קטנצ'יק פשוט כל החברים שלך שחיפים... (אני לא מדבר אל פותח הדיון ספציפית אלא כל מי שחושב ככה) עד שאתה לא באמת גדול אשכרה שיש לך יד שאי אפשר לפספס ואותך אי אפשר לפספס אז אנשים יסתכלו עליך ויגידו באמת Wow ואתה תיהיה שונה... לא יד 38-9 :\ לא חסר אנשים רגילים כאלו.... דרך אגב לזה שהתווכח עם יוסי.... עדיף 45 על 17 אחוז שומן מאשר 39 על 8 אחוז שומן :| כמו שהוא אמר אתה יכול להגיע בחיטוב ל-43 חטוב גם ככה בשביל מה צריך את החרטא הזה 39 על 8 אחוז אולי אשליה של גודל אבל בכל זאת יותר קטן יש הרבה הבדל בין 39 ל-43.
![]() |
#49 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
אנחנו לא מדברים על איזה קציצה 17 אחוז שומן שלא נגע בדאמבל בחיים... בן אדם שמתאמן צבר מאסה עד ל-17 אחוז שומן היקף 45 חסר אנשים כאלו ?
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתם אנישם מצחיקים מאוד .. יש פה ילדים בני 15 שמביאים רושם שהם רוני קולמן... תרגעו....... דווקא מי שבאמת גדול מדבר בהיגיון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() למרות שהוא לא 8% רואים בברור שזה הכל בשר
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שאמר שהוא מרגיש יוצא דופן שייתן לעצמו כאפה
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סליחה על הספאם, אבל החתימה שלך קרעה אותי ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל עף פעם לא מצטבר הרבה שומן בידיים ככה שבחיטוב לא יורדים הרבה בהיקף יד אף פעם. ו17 אחוז זה רחוק מלהיות קציצה....חצי מהאשנים בפורום פה חיים בהשליה שהם 9%. הפורום הזה פשוט הפך לערמת זייני שכל...ותפסיקו לחוש את עצמכם גדולים...כל אחד פה עם יד 35 חש קרנף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אין לי מה להגיד חוץ מ +1 ומזה שהרבה יותר מרשים להיות חיה עם כח ומסה על איזה אחוז שומן 15 נגיד אבל רואים עבודה עם משקלים, מאשר להיות איזה שחיף ולהתלהב מאסטטיקה וכל ה Fignya הזאת.
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
אתם לא מבינים שעד שאתם לא תתחילו להזריק אין טעם בחיטוב קיצוני כי לא ישאר ממכם כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוף סוף מישהו היה צריך להגיד את האמת ![]() אחי, יש לך מסנג'ר\איסיקיו? אני צריך לשאול אותך משהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |