|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הסוד היא תאוריה נכונה לדעתי ואני חי אותה מה שהסברתי לך כאן זה משו שונה זו הדרך להצלחה בטוחה בכל מקרה אתם יכולים לעשות עם המידע הזה מה שאתם רוצים ![]() אבל אחלה תמונה יאאלה כולם לשנות עד מחר בערב
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() [quote=Fiberglass]לא ראית אף אחד מסירטי המטריקס , התחלתי ליראות את הראשון הבנתי את הרעיון , לא אהבתי ופסקתי ליראות...
הסוד היא תאוריה נכונה לדעתי ואני חי אותה מה שהסברתי לך כאן זה משו שונה זו הדרך להצלחה בטוחה בכל מקרה אתם יכולים לעשות עם המידע הזה מה שאתם רוצים ![]() רק מראה לך כמה אתה צעיר.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() [quote=alfi]
ציטוט:
תיראה אני לא מדבר על הצלחה גדולה אבל אם אתה לא רוצה סיכון בחיים אז אני לא רואה אפשרות אחרת . תראה.... ככה פועל העולם היום בכל מדינה מחנכים את הנוער לפעול בדרך הזאת להיתמקצע במשהו ולהגיע למשכורת ממוצעת , לא יותר מזה . וכשאני מדבר על הצלחה אני לא מדבר רק על כסף, אם בשבילך הצלחה זה להיות עשיר אז חבל מאוד. כי נכון לעכשיו המטרה שלי בחיים זה להיות מאושר אם אני יהיה עשיר או לא ? זה פחות מעניין אותי כי בסופו של דבר הבן אדם הממוצע - מאושר יותר מהמעושר כשאתה מעושר אתה תהנה מהחיים לתקופה מסויימת ואחר כך תאבד ערך לדברים זה כמו לשחק עם צ'יטים ( חח אני מביא הרבה דוגמאות למשחקים- למרות שאני לא בחור של משחקים ) זה הכל ^^
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Fiberglass]
ציטוט:
העושר היא הדרך לאושר.. זאת המציאות אומנם כסף זה לא הכול אבל היום זה הרוב ואל תנסה אפילו להתווכח כי יש ביסוס
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() [quote=oRen_s]
ציטוט:
אבל אנשים מתייחסים ל-עשיר בתור מטרה ...נכון שהכסף הוא אוליי הגורם הכי משפיע בעיניין הזה אבל המטרה היא להיות מאושר בדרך כל שהיא, וצריך להבין את זה . אם תפנה את כל החיים שלך אל הכסף לא תשיג הרבה. דווקה מי שקרא הסוד אמור לדעת את זה
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() [quote=alfi]
ציטוט:
אולי אתה צעיר אז אל תבלבל תמוח לאט לאט מתפרסים ניסויים מאמרים וכתבות של מדענים על כל ה"קקה בשקל" הזה ואת זה אני אומר כי המדע הוא האנטיטזה הכי גדולה לסוד ולעקרונות האלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|