|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בלאק עולה 350 שקל ובלו עולה למעלה מ3000 אז מה יותר איכותי?? |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אחי בלו עולה אולי בדיוטי פרי 200$, אבל ככה בחנויות כמו טיב טעם זה הרבה הרבה יותר
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה כמה עולה הREMY MARTIN XO שהוא עולה יותר מהבלו לייבל בקצת יא גנוב אחד הוא עולה בסביבות ה800 בארץ, אחי |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה משנה המחיר, במקרה יצא לי לטעום בלו, בלאק, רד ולא זוכר מה עוד, אבל אני זוכר בפירוש שהכי אהבתי את הבלאק.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחרי זה, אם לא היית אומר פה באיזה פוסט שאתה גר בקיסריה אין סיכוי שבעולם שהייתי מאמין לך.. האמת שאני לא כזה מאמין לך, אבל אם אתה גר בקיסריה הכל יתכן. בלו יותר איכותי, לא משנה מה תגיד. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה מיתיחס אליו אחי הוא עדיין ילד שחיי בסרטים בטח איזה ילד שמנת נימרוד צא מהסרט שאתה חי בו |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בלו זה תהליך יישון של לפחות 30 ![]() |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|