|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() אלבומין וחלבון הבשר מתעקלים לאט יחסית לחלבון מי הגבינה, וכמו שנאמר כאן, זה בכל מקרה לא פרמטר מי יודע מה בר שימוש.
אתם מבלבלים בין מדדים שונים של איכות החלבון, כמו Per ו Bv. ובכל מקרה, עדיין אין הכרעה לטובת חלבון הביצה (אלבומין), חלבון מי הגבינה מקבל ערכים זהים או יותר גבוהים. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|