|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() זה קווקאזי הראשון זה גרמני השני זה בלגי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין רועה קווקזי כזה לבין רועים קווקזים שתימצא בארץ. אבל כן, זה רועה קווזקזי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב אם כבר חיות גדולות אז ...
steroid bull ![]() huge bull ![]() red bull ![]() massive bull ![]()
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אלה אתה פיברגלס חחחחחחחחחחחח
![]() מחר אני יעלה תמונה של הכלב שלי, תראו איזה שילוב מדהים של כנעני, האסקי ורועה בלגי.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() הדוגו ארגנטינו לא סופר שום פיטבול מבחינה פיזית כשאני יהיה גדול אני יקנה רק קצוץ אוזניים או זה או דוברמן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() שני הכלבים שאני הכי אוהבים..גם חזקים באופן מטורף גם פרווה קצוצה אז פחות בלאגן בבית וגם יפים. למרות שאני יותר נוטה לצד של הדוברמן יותר קל לאלף אותו ואין לו נטיות לתקוף את בעליו או אנשים תמימים ברחוב כמו הדוגו ארגנטינו מבחינת נאמנות הוא עולה עליו בכמה רמות..בקשר לכוח אין לי מושג |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דוגו ארגנטינו נחמד דווקא ועדין
יש לי כמה בשכונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
בעל פיוזים קצרים הגזע שלו שימש בעבר לקרבות כלבים אז אי אפשר לצפות ממנו להתנהג כמו צ'יוואוואה נכון? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הכלב הקווקזי הזה נראה לא פראייר בכלל..
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
|
![]() חייה שמשכה לי את תשומת הלב והיא ענקית:
לייגר- שילוב של אריה ושל טייגר. ![]() ![]() ![]() ![]() לחיות בטבע הוא לא יכול, למרות הכוח שלו- הוא פשוט לא יכול לצוד, אין לו את האפשרות לרוץ מהר בגלל הגודל..
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן ואמרו שגם עצלן מדי הוא אוהב שמביאים לו הכל.
הוא בגודל של פרה נראה לי בערך בחור גדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() בטח נותנים לו כל יום כמה עשרות קילוגרמים של בשר, ממש כמו שלוליק אוכל בחיטוב
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בונא הרועה קווקזי הזה חד הכלבים היפים היה לאבא שלי אחד כזה בתור כלב שמירה איזה כלב אכזרי זה היה :s היה אוכל לנו כבשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פתאום אתה בא קולט אותו מפרק איזה כבשה ודופק גרעפס בסוף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() יש לי גולדן-לברדור וזהו. לא צריך כלב גדול ותוקפני פשוט חמוד וגדול באופן יחסי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דוגו ארגנטינו היה כלב קרבות כי אילפו לזה,סהכ כלב נחמד,כמו אמסטף או פיטבול
שנית אני מעדיף טיגריס על לייגר כי הוא יותר מהיר וכמובן גם יותר חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() לי יש רועה קווקאזי מעורב עם אמסטף אחד השילובים החייתים :} איזה תמונה:
![]() הוא כבר בן 5 וחצי בערך קיבלתי אותו בגיל שבועיים הוא היה בגודל של הכף יד שלי ועכשיו הוא נהיה בגודל של בהמה,והוא באמת אחד הכלבים הדפוקים ביותר שיצא לי להתקל בהם בחיים ![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הוא דווקא לא נראה כזה גדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() דוקא הלייגר בגודל של הטיגריס אבל נראה עם אופי של אריה, גם האריה לא הזה שצד בטבע, אולי אם הייתה יוצאת לייגרית זה היה שונה
![]() ![]() BXL תן לרועה קווקזי והאמסטף שלך חלבונים, תריץ אותו עם משקולות על הידיים על ההליכון במהירות 20 ואז נראה אם משהוא פה ידבר.. ![]() ![]() ![]() לגביי החתיכות בשר ודם, אני מכיר משהוא שנותן לחיות שלו באמת ככה כדיי לחזק אותם, משהוא מטורף, למשל הוא מגדל כבשים, הוא אמר שבמשחטות נותנים אוכל עם תערובות כדיי שכל יום יעלו ב2 ק"ג (שזה מטורררףף!!) כשהם מגיעים ל60 ק"ג שוחטים אותם אם אני לא טועה (הם חיים משהוא כמו חודש מאז שמתחילים לתת להם תערובות, מה שאומר שכל יעדם היה מההתחלה בערך ועד הסוף להגיע לצלחת), ההבדל הוא חצי מזה יורד ויכול להמכר וגם יש מלא שומן בכבש, הוא מגדל אותם על טבעי ואח"כ הוא אמר שאין טיפת שומן אז ככה שזה.. יש בזה משהוא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|