|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מחר, 21:45... ברסה מנצ'סטר...
הולך להיות עצום, עצום יותר מאי פעם... יותר מתרגש... אבל בתוך תוכי יודע שברסה לא הולכת לקחת... אין על מנצ'סטר, היא תקח אותם בהליכה.. עם איך שברסה נראת עכשיו.. הייתי במשחק של ברסה ואספניול ביום שבת, תיקו מאכזב, אבל היה מדהים באמת.. אווירה מעולה.. האוהדים האנגלים משוגעים... על בירות כל היום חח. אבל ברסה לא כמו שהייתה לפני שנתיים, שלקחה גביע ואליפות.. שנה הבאה רונלאדינו ביי ביי, וכנראה שעוד מישהו יעזוב... אבל בסדר, יש להם מחליפים תותחים. רונלאדינו עשה את שלו בבארסה, נראה איך הוא יהיה במילאן.. בכל מקרה אני כ"כ מתגעגע לקאמפ נאו.. רק המחשה של האצטדיון: ![]() ![]() ![]() May the best team win... כבר לא יכול לחכות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ישדרו את זה בערוץ 2\5?
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הולך להיות מעניין-רונלדו במבחן.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רונאלדו כזה מלך... איזה שחקן יא אלוהים.. הוא באמת הולך לעמוד במבחן בין הגדולים אם לא הכי גדול שלו, יש הרבה הייפ סביבו.
בכל מקרה באמת הולך להיות א-ש. מארגנים ת'בירות למחר ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מנצ'סטר ממש לא תיקח אותם בהליכה, אל תשכח שאתה מדבר על הליגה הספרדית.
רונאלדו הוא שחקן מצויין, המשחק הזה לא ישנה ממש את הערך כלפיו, פשוט יהיה מעניין לראות עד כמה הוא יבלוט. רק שלא יהיה גמר אנגלי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() יאללה בארסה!!!!!!!!!!!!!!!!! ( רק שהקוקסינלים ממנצ'סטר לא יעלו! )
ואמוס בוז'אן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הכל תלוי במסי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רונלאדו דווקא דיבר הרבה על זה שהוא רוצה להכנס להיסטוריה במשחק של זה, אז בוא נראה מה שווים הדיבורים שלא.. רוב הסיכויים שיהיה גמר אנגלי... הכל תלוי במשחק היום.. vortex - זה לא רק תלוי במסי... מסי הוא שחקן ענק, הוא תותח, ואטו גם ביחד איתו... אבל אל תשכח את השחקנים שיש למנצ'סטר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אללה בארסה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה בעזרת השם בארסה מביאים הפתעה לפרצוף ומעיפים את מנצ'סטר..
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמממ, עכשיו שמתי לב שרונלאדו פתח ת'פה יותר מידי... אמן שברסה יתקעו למנצ'סטר כמו שצריך.. למרות שזה לא נראה הכי מציאותי.. נראה איך יהיה היום המשחק.. מה הייתי נותן בשביל להיות עוד כמה שעות בקאמפ נאו.. הכי הגיוני שיהיה גמר אנגלי... האמת הקבוצות האנגליות שיחקו אותה בגדול.. נראה מה יקרה... כבר היו הפתעות מאז ומעולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחושרמוטה אחי... עד הסוף!
הייתי במשחק האחרון של ברסה מול אספניול ביום שבת, כשמסי עלה רק להתחמם כל הקהל קפץ! אתה לא מתאר לעצמך.. Messi כל הזמן.. הם אוהבים אותו. רק שיהיה משחק טוב, זה הכי חשוב.. ושברסה תנצח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() משחק מטורףףףף !!!
בא לי שברסה תנצח לא יודע למה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() יש לי תחושה שהיונייטד יקחו...
באופן אישי לא אכפת לי, העיקר לא צ'לסי או ליברפול ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() מהפה שלך לה'
אללה מנצ'סטרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררר מה שכן הולך להיות משחק מטורף, יאללה אני הולך להפציץ רגליים ואז ואז ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ברסה הולכת להביס את מנצ'סטר לפחות 3-0-הימור מסוכן הלכתי אבל מקסימום נערוך כדי שלא יהיה בושות חחח
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איזה משחק הולך להיות יאללה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() ת'אמת לא משנה לי מי תנצח, העיקר שיהיה משחק אש ושהעולה תקרע את צ'לסי/ליברפול בגמר. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אללה מתחיל!
|
![]() |
![]() |
![]() |