|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי בנה לי תוכנית אימונים חדשה ורציתי לשמוע את חוות דעתכם(קרדיט ל-YAYA)
נ.ב- אני לוקח אבקה לעלייה במסה סיריוס מאס +עם תזונה טובה נ.ב- החזה והכתפיים הוא המקום החלש אצלי יחסית בגוף אז יש דגש. חזה A לחיצת חזה בלי שיפוע 5X12-6 שיפוע חיובי 5X12-6 שיפוע שלילי 5X12-6 פלייס 5X12-6 יד קדמית כפיפת מרפקים 4X12-8 פטישים 4X12-8 __________________________________________________ _ Bגב מתח/ פולי 5X12-6 טרפז משיכת כתפיים 5X12-6 פול אובר עם דאמבל 5X12-6 מסור 5X12-6 יד אחורית לחיצה צרפתית 4X12-8 לא יודע תשם של התרגיל אז הנה תמונה 4X12-8 http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/DBTriExt.html מקבילים __________________________________________________ _ Cרגליים לג פרס רגל רגל 5X 15-6 פשיטת ברכיים 5X 12-6 לאנג' 5 X 6-12 כתפיים לחיצת כתפיים 4X12-8 הנפות לצדדים 4X12-8 __________________________________________________ _ חזה D לחיצת חזה בלי שיפוע 5X12-6 שיפוע חיובי 5X12-6 שיפוע שלילי 5X12-6 פלייס 5X12-6 כתפיים לחיצת כתפיים 4X12-8 הנפות לצדדים 4X12-8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() פול אובר עם דאמבל 5x12-6
מסור 5x12-6 אהה? לג פרס רגל רגל 5x 15-6 חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי, המון סטים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה סטים לחזה בגלל הדגש... יש לזה חיסרון כלשהוא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל איך אתה כותב 5x12-6
6 חזרות זה קרוב לאימון כוח ו-12 זה אימון סיבולת אתה לא יכול לכתוב בין 12-6 ולהחליט כל יום מה בא לך.. אתה כן יכול לכתוב 10-12 או 6-8 או 4-6 אבל לא 6-12 ובלג פרס 6- 15 אין דבר כזה.. אתה רוצה לתת פוש לחזה אבל לדעתי זו לא הדרך.. אתה סתם הורג תחזה וזה יותר מידי 40 סטים לשבוע לטעמי .. וכתפיים C ו- D תעשה שלא יהיה אימון רצוף בגלל הכתפיים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז תתן לכל השרירים הרבה סטים ככה תיתן דגש לכל השרירים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
C זה ביום רביעי ו-D זה יום שישי לכן זה אפשרי... והתווח חזרות יהיה ברובם 7-10... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() גרוע ביותר!!!
תתקן ת'סטים. תוסיף תרגיל אחד או שניים לכתפיים. תוסיף תרגיל לתאומים. ולא ידעתי שירך-פנימי זה לא שריר,וגם לא ידעתי שבטן זה לא שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטן ברור שאני עושה פשוט לא רשמתי... תאומים אני אוסיף.... וברגליים זה לא טוב?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |