|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי הוא צריך להכין תפריט לפי כמות מסויימת של חלבונים - שומנים - פחמימות, אחרי שהוא הכין לך תפריט עם כמות של זה אולי הוא לא צריך קלוריות, אבל אפשר ב3 קליקים למדוד קלוריות (חלבונים + פחמימות כפול 4 פלוס שומן כפול 9). ד"א, עדין לא הגיוני לי שהוא לא יודע כמה קלוריות, הוא בטח לא היה לו זמן אלייך. תפריט כמו שאני מכיר שעושים מחשבים כמה קלוריות - חלבונים - שומנים - פחמימות צריך ואז מכינים תפריט שיהיה נוח מבחינת כמויות, שעות ושיהיה בו איזון בין חומצות שומן, מספיק סיבים, מספיק מינרלים וויטמינים הכרחיים (מישהו אמר ירקות וסידן ). 2. התזונאי הכי טוב בארץ? הוא לא למד להיות תזונאי.. הוא מאמן תזונה ואימונים לbb מעולה ואני מעריך אותו אבל לא צריך להגזים, אי אפשר להשוות אותו ליאיר להב או לכל אחד אחר חכם עם תואר ראשון... (לא בנחמדות, בידע). הוא לא יודע לטפל במחלות שקשורות לתזונה, אין לו ידע על תזונה ברמה אקדמאית. בשביל להביא אנשים בריאים לגוף יפה זה מספיק מה שהוא יודע, אבל אתה נשחף... ציטוט:
קראתי כמה וכמה מאמרים ואפילו מספרים שלו והוא אף פעם לא דיבר על זה מעבר להמלצות פשוטות לכמות ארוחות וכאלו... ובכלל זה משהו שכל אחד יעשה מה שנוח לו מבחינת התחושות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
||
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|