|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נראה את הבחור שמסוגל לעשות סאדו עם כזאת....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אתה יודע בכלל מה זה סאדו, או שאתה קורא על זה ב"פלייבוי"??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אולי תוכל להתייעץ איתו בנושא, למרות שנראה לי, שלא תבין בדיוק מה לעשות עם המידע מכיר את עמית ספיר? אני בטוחה שהוא ישמח מאוד להכיר את הבחור שחושב בכלל על החברה שלו בקונוטציה של סקס! כדאי לך! הוא בהכנה כרגע לאליפות אירופה, משהו שבטח לא תגיע אליו בחיים! הוא מתאמן פעמיים ביום ועושה דיאטה, אבל אני בטוחה שהוא יהיה מלא סבלנות וחמלה כלפייך! ארבל - יש לך מה לומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הממ אנשים נמוכים בכל זאת בועטים גבוה ? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אנשים נמוכים בועטים לבייצים - תשנן את המשפט הזה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
רואים אותכם בשישי ? אני עובר דרך טרגט .
![]() |
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
סתם עמית בטח יהיה, אני לומדת - קורס מדריכי חד"כ של ווינגייט בשלוחה של הדר יוסף רוב הזמן אני יושבת בשקט ומשננת לעצמי לספור עד 10 לפני שאני מגיבה! המרצים משגעים אותי! הם אפילו ירדו על דד-ליפט!!! מזל שקיבלתי פטורים ברוב הקורסים התיאורטיים, אחרת הייתי משתגעת!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ווינגייט משרתים אינטרס שונה מהאינטרס של קהל מפתחי גוף ,מבחינתם כל תרגיל שיש בו איזשהו שמץ של סיכון לפציעה הוא פסול מהיסוד ,ובגלל זה הם גם לא אוהבית BENT OVER ROWS ,יהיה לי מאוד קשה להתאקלם בווינגייט ,חבל שכמו כל דבר אחרי ,גם את זה הישראלים עושים עקום.
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() שלום לך חברה של עמית ספיר!
יפה מאוד על ההשקעה שלך וכל הכבוד על האומץ לעלות ולהתחרות! ובהצלחה בהמשך! זה שחלק מהבנים לא אוהבים את המראה השרירי אצל הנשים זאת בחירה שלהם! מה שחשוב שכולנו כאן בנים או בנות מושבעים ומאוהבים בספורט הזה שניקרא בודיבילדינג! צריך לקחת הכל כמוטיבציה ולהמשיך להיתקדם גם אם קשה בדיאטה וגם אם יותר מדי עצבניים באוף סיזן חח לא להתיאש אף פעם! בהצלחה רבה בהמשך הדרך! נ.ב חברה שלי פעם לא אהבה את המראה הזה של השרירה והיא הייתה קוראת לי "גורילה מסריחה" חחחח אבל היום היא תומכת בי ועוזרת לי בכל דבר שקשור לספורט הזה ונותנת לי מקסימום מוטיבציה להמשיך ולהתקדם ואין כמוה בעולם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שכבר אמרו פה, צריך לתת כבוד לכל ספורטאי באשר הוא, ואין קשר עכשיו אם זה גבר או אישה, עצם זה שבנאדם קורע ת'תחת בחדר כושר (טוב לפחות הרוב) צריך להעריך אותו על זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() את זו שהתחרה במר ישראל האחרון Ifbb , נכון?
מה המטרה שלך להמשך הדרך? פיטנס או פיתוח גוף? ד"א הרבה הערכה על האהבה לספורט וההשקעה(נדיר לראות נשים שיודעות אפילו מה זה), אבל באופן אישי אף פעם לא הייתי בעד פיתוח גוף אצל נשים, זה פשוט לא ספורט שמתאים לנשים ולראייה התמונות בתחילת הדיון הזה. אבל פיטנס זה סבבה לגמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
הכל עניין של פרופורציות ,אם תסתכל על רייצ'ל מקלי'ש ,לינדה מורי וקורי אייברסון ,אלא היו שלוש מפתחות גוף ,עם מסת שריר גבוהה ,אבל עדיין היו נשיות וסקסיות ...הכל עניין של פרופורציות.אני מאמין שההפתחות של ענף הכימיה דפקה את ספורט פיתוח הגוף של נשים באותה מידה שהיא העלתה את הרמה של פיתוח הגוף לגברים.
![]() |
![]() |
#15 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
והיקף הבייספס הממוצע כאן הוא 32 ס"מ. אל תקחי ללב. חבל על הפיקסלים. אל תתאמצי. את מדברת כאן עם ילדים שעדיין לא גדלו להם שערות בביצים. תשמרי את האנרגיה שלך לדד ליפט. בהצלחה בתחרות. ד"ש למישל, מאייל...(עבדתי בתור מדריך בטרגט...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אמסור לו ד"ש, תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
יש לי תחושה פנימית שפתחת פה קופת שרצים ....הולך להיות פה מעניין ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה רע בילדים בני 15 14. :/ גם בחדר כושר לוקחים פחות ברצינות ילדים קטנים... מה עשינו לכם :/ אתם לא הייתם פעם ככה? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש לי הרבה כבוד לכל מתחרה ישראלי, אבל איומים כאלה זה פשוט ילדותי חוץ מזה, את חושבת שכל מי ששרירי כולם מפחדים ממנו? אני מבטיח לך שהלסת של בודיבילדר תחטוף את הנוקאאוט בדיוק באותה צורה כמו בנאדם רגיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|