ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים > לוגי אימונים

לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-03-08, 17:54   #10
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
נקי בחודש זה קילו עד קילו וחצי....
אני בחודש ורבע ככה עליתי מ-71.2 ל-75.2 כלומר 4 קילו....
תחשוב על זה שפתאום העמסתי פחמימות תחשוב על זה שנשקלתי יבש ממש שהייתי 71.2 ואני ממש עשיתי מין ייבוש זאת אומרת כמה ימים לפני הורדתי את כמות המים וביום האחרון לא שתיתי ולא אכלתי עד השקילה בנוסף לכך אני משתמש בקריאטין ו-4 קילו בחודש ורבע זה משהו כמו 3.2 אם אני לא טועה לחודש כלומר תחשב נוזלים נגיד שהנוזלים זה שתי קילו למרות שאני מאמין שזה יותר זאת אומרת שעשיתי עלייה של 1.2 לחודש וגם אם הנוזלים פחות משתי קילו והם קילו וחצי מה שממש לא נראה לי בגלל הקריאטין והמעבר והייבוש והכל אז גם אז זה עלייה של 1.7....
חישבתי כבר את הכל :]
אז ככה שביינתים העלייה מאוד נקייה ואני מרוצה ממנה...
לגבי הקוטג האמת הוא לאכילה אני עוד לא הבנתי למה אנשים מתלוננים לגביו יש לו ערכים אדירים לדעתי טעם בסדר גמור קשה לאכול אותו שהוא קר אבל ברגיל הוא טעים לדעתי הייתי אוכל אותו כל בוקר כמעט במשך חודשיים.
לגבי השקדים חבר כן לאכול שקדים פשוט אתה יודע השקדים ששמים בפיצוחים... הייתי ממליץ לך על אגוזי מלך יותר טעים לדעתי... בכל מקרה פשוט תבדוק באתרים שיש מחשבוני תזונה כמה זה נגיד 20 גרם אגוזי מלך ואז תדע אם זה טוב או לא לתפריט בסהכ לבסוף הכל מסתכם בקלוריות לאחר מכן תקח נגיד 5 אגוזי מלך ותשקול אותם ותדע כמה זה.
תהנה. :]
נקי זה 500-1000 גרם
כי המקסימום שריר שאפשר לעלות הוא 500 גרם!
אז תעשה חשבון בעצמך

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא