|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ^^
אני לא יודע אני זוכר שהיו כמה מתאבקים בווקפדיה שבנתונים היה רשום Billed weight ו- weight, ותמיד ב- weight היה להם לפחות 5 ק"ג פחות. עריכה*** כחו דוגמא מהנתונים של דה רוק: Ring name(s) Flex Cavana Rocky Maivia The Rock Height 6 ft 4 in (1.93 m)[1] Weight 240 lb (110 kg/17 st) Billed height 6 ft 5 in (1.96 m)[1] Billed weight 260 lb (120 kg/19 st)[1] Born May 2, 1972 (1972-05-02) (age 35)[2] Hayward, California, USA[2] Resides Fort Lauderdale, Florida Billed from Miami, Florida[1] Trained by Rocky Johnson Pat Patterson Debut 1995 Retired 2004 אני יודע ש-10 ק"ג הפרש זה מוגזם אבל זאת הדוגמא פחות או יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה חארטות בתוכנית הזאת, בטיסטה דבר ראשון 195 ולא 190. קשה לי מאד להאמין שהוא שוקל 130 קילו
![]() ![]() תשימו לב, הוא לא כזה כזה גדול, ובנוסף הוא על אחוז שומן נמוך יחסית... אולי שוקל 120. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: הנה תמונה שהוא עומד בה ליד בנאדם ממוצע שעושם רושם שלא מתאמן. http://fitnessking.millionface.com/f...e-bautista.jpg שוב, הוא לא כזה גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על סינה ממש חבל, לבנאדם יש גנטיקה נדירה והוא גם חזק בטירוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אז למה שבטיסטה לא ישקול עוד 15-20 קילו שריר יותר? ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט: