|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פשש יפה, ידיים נראות טוב ואתה עובד די חלק.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אמנם הבחור בסרטון לא מרים משקל גדול אבל הוא עובד בצורה נכונה לגמרי. יש את אה שעובדים נקי אחושרמוטה עם משקל של כוסיות ואח"כ מתלוננים שהידיים לא גדלות להם - אני מכיר אותם מהמכון..
אני רוצה לראות מישהו אחד עושה כפיפות מרפקים עם משקל של 60 קילו ומעלה בלי להוזיז את הגב טיפה, בייחוד בחזרות האחרונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טכניקה קודמת לכל, במיוחד שאתה עובד נכון ואתה מעלה משקלים אין סיבה בעולם שלא תגדל, אתה חושב שבגלל הצ'יט אתה תגדל יותר?
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
עדיף לעשות קצת פחות נקי ויותר משקל ויותר גירוי לשריר אחלה יד בחור, במיוחד ביחס לגיל
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור הכוונה שלי, לעבוד כל הזמן עם צ'יטים במרבית האימון לא תתרום ואין בזה שום יתרון, אתה צריך להתרכז בעבודה שלך על החלק שעליו אתה עובד, מפה בא הגירוי
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|