|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוהב להתעסק בכל השטיות האלה.. קיצור בכל מקרה אם הבחור לא יודע אז מברר אם הוא יודע או לא ואם הוא יודע ועושה דווקא אז מוריד לו איזה אחת חח ברוב המקרים הם סתם טמבלים אז אין אם זה שום בעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדאג עד כיתה ג כבר יהיה לך מספיק נסיון ולא תתרגש מזה..
![]() |
#3 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
אני חושב שהם ממש דלוקים עלייה. והם לא מנסים להכנס לה למכנסיים,כי אם היו מנסים,הם לא היו נשארים כמו שהם. ציטוט:
הם פשוט כאילו מאוהבים בה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז הגיע שלב הביצוע ( תעשה להם משהו) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() לפי איך שתיארת אותם הם בטח שחיפים הומאים כאלה...................... אז זאת לא תהיה הבעיה שלך
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בקיצור,לפוצץ להם את התחת?!
או קודם לדבר איתה שתדבר איתם,ואם הם לא יתחרקו ואז לפוצץ להם את הנשמה עד שהם יבכו?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה הם יודעים שאתה חבר לה ועדיין ממשיכים?@# ועוד יש כמה?@# קיצור אחי יש לך בידיוק 2 אופציות כמו שאני רואה את זה 1. להיות הבחור הנחמד ללכת לברר מה הקטע של האמא שלהם להתחיל אם חברה שך ולסגור עניין איתם 2. ללכת אם פרצוף של רוצח להראות להם בשביל מה אתה קורא תתחת במכון ולזין להם תאמא תבחר ... בהצלחה ( לך על אופציה 2 ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא כ"כ מבין אתכם, היא חברה שלך, לא מכרה. היא אמורה לכבד את מה שאתה אומר.
תגיד לה שזה מפריע לך, ושתגיד להם להפסיק. לא מתאים לה? שתזדיין לך מהחיים, כי אם היא לא יכולה לכבד דבר כ"כ פשוט.... נחש מה יהיה בהמשך.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דוגמאות לעתיד לבוא עלינו לרעה !! :
"תגיד מאמי לא אכפת לך שאני יעשה אורגיה עם שלוש תאילנדים וכושי אחד נכון ?" "לא אכפת לך שאני מוצצת בשרותים תמורת כסף ?" (יש לנו אחת כזאת) אממ אממ "אתה יודע כמה כסף אני מקבלת בסרטים , אבל זה כיף , אני מקבלת 3======================) כאלה שטרונגולים" תחתוך אותה מעכשיו לפני שיתדרדר ![]()
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|