|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם תאכל כמו שצריך לא תאבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני ידוע שאני לא יאבד תקרא בסוף כתבתי את זה בטעות קצת מבלבל
אני רוצה להמשיך להראות גדול/"מנופח" - כמו מישהו שעושה 6-10 חזרות השאלה אם אני יעבוד על סיבולת (הרבה חזרות) אני יראה פחות מנופח עם השרירים שכבר קיימים אצלי ומורגלים לעבודה של 10 חזרות.. כי כל אלה שעובדים על סיבולת יכולים להיות חזקים בטירוף אבל הם נראים צוציקים לא רוצה שזה יקרה לי.. מקווה שהסברתי טוב אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סיבולת זה לא 15 חזרות אחי... ולא כל מי שעושה 6 חזרות הוא מנופח. כמו שידוע תמיד טוב לגוון. ואם אתה חושב שאם תעשה רק 6-10 חזרות כל הזמן ואתה '''''''תתנפח'''''' בגלל זה אתה טועה...
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי תודה שאתה אומר לי את זה אבל כרגע מעניין אותי רק השאלה המקורית
15 חזרות זה לא עבודה על סיבולת? כלומר אני יראה אותו הדבר/גדול יותר? לא יקרה מצב כמו אצל רוכבי אופניים/ברוס לי שהם חזקים אבל נראים קטנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
20 חזרות זה סיבולת :| והשריר יראה אותו דבר הדבר היחידי שמשנה בצורה שרואים אתה גודל שלו זה התזונה לא עם תעשה 6 חזרות או 10 חזרות.... ואחי אתה מתעסק בשטויות..ברוס לי...תאכל טוב תתאמן טוב תישן טוב ותגדל טוב גבר ! זהו...! בכל מקרה חכה שאחד מה-VIP יגיב לך עם הידע העצום שלו :|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() או קיי אחי תודה
וחוץ מתזונה אם מתאמנים השריר לא אמור לגדול לפעמים? ואני יודע שזה קצת שטויות כתבתי בהתחלה ושוב תודה על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|