|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#16 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בשביל להרוס את השומן צריכים לחמם אותו לטמפרטורה מאוד גבוהה ולשמור עליו בטמפרטורה הזאת הרבה זמן יחסית. תהליך הקליה הוא לא ממש ארוך ואני משער שהוא לא מתבצע ב200-300 מעלות ומעלה, אז לא סביר שהוא יפגע בשומן משמעותית. חוץ מזה, יש סימון תזונתי - אתם יכולים לראות בעצמכם כמה מהשומן הוא בלתי רווי (בתקווה שאין שם שומן טרנס)..
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|