|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
הארכת שיער
תמיד הייתי עם תספורת קצרה (ג'ל וכדומה)
אני מעוניין להאריך את השיער שלי רציתי לדעת איך אפשר להאריך את השיער שיקבל צורה ואשמח לקבל טיפים מכל מביני העניין.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין יותר מדי טיפים.. אני גם כל הזמן הייתי עם קצוץ (סטייל מארינס)
עכשיו אחרי השחרור נתתי לו קצת להשתחרר לשיער, ואין מה לעשות אבל התקופה הזאת בין זה שהוא קצוץ לבין זה שהוא תופס אורך תקופה לא קלה, במיוחד אם יש לך שיער מסולסל תלתלים כזה.. כל פעם שאני הולך לעבודה אני צריך לשטוף אותו לפני, לשים איזה חומר שכאילו יחליק לי אותו קצת שיראה טוב...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך שיער לא הכי חלק אתה יכול להסתובב עם כובע עד שמתארך
ואז בסוף לעשות החלקה יש מספר סוגים של החלקות מ200 שקל עד 2000 לך לספר הוא בטוח מבין יותר מאיתנו
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין דבר כזה להאריך את השיער שיקבל צורה..
שאתה מאריך אותו מקוצים לוקח קצת זמן עד שהוא מגיע לשלב שהוא ניהיה מכוער השלב הזה עובר אחרי כמה חודשים אין מה לעשות אני ממליץ לך לספר בצדדים קצת וזה או להשים כובע אם זה מגעיל לך בשלב הזה... אחרי זה אפשר כבר לעשות איתו דברים יפים אחרי די הרבה זמן... כמו קוקו כזה קטן ושיער מתחת או כל השיער מתוח לאחורה או רגיל ארוך כזה ומקדימה מזיזים לצדדים אבל עדיין זה לא כזה ארוך... אחרי עוד כמה חודשים יהיה לך כבר די ארוך תוכל לעשות קוקו לא גדול... חח כמה שזה נראה מהר זה לוקח הרבה זמן אחי אז תתכונן לסבול אם אתה רוצה להאריך זה די קשה :]
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי שיער ארוך מאז שאני זוכר את עצמי.. לפותח האשכול: ברגע שהשיער שלך מתחיל להיתארך, אתה יכול לשים קשת/סרט לשיער ואז עם הזמן השיער יתפס לך כשהוא פונה אחורה. הכל תלוי מה אתה עושה איתו ברגע שהוא מיתארך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למשוך את השיער אחורה כל הזמן? כדי להרגיל אותו לזה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור אם אתה רוצה להאריך או פן או מחליק או החלקה אחד מהשלושה אתה חייב או שיש לך שיער כמו של בנות שזה חלק כמו של תינוקות ואתה בר מזל.. ואני מדבר מנסיון והדבר הכי מבאס פה שאתה יכול להאריך שזה דבר שלוקח בין 6 חודש ל8 חודש ובסוף זה בכלל לא מתאים לך...
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו סובל ת'תקופת הארכה.. יש לי ליפה לא קטנה..
תוך כמה חודשים תוכל למתוח אחורה עם קשת.. אחרי עוד כמה חודשים קוקו קטן גבוה ואז קוקו נורמלי..
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מאריך שיער ועכשיו השיער לא מי יודע מה אתה יודע כי הוא בשלב שבאמצע הוא לא קצר ולא ארוך אבל לאט לאט גודל וניהיה יפה אחי ..
הוא יגדל לך לאט לאט ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() זה יכול לקחת פול זמן.
זה תלוי באיזה מהירות השיער ש'ך צומח. למשל אני עכשיו מאריך את השיער,והוא צומח במהירות.מסתפורת של המארינס זה הגיע למשהו מנופח רצח בתוך 3וחצי חודשיים..ומה שהכי טוב שיש לי שיער חלק. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|