|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה החרדים מתנגדים לציונות?בגלל שהם חושבים שאנחנו עדיין צריכים לחכות בגלות עד שהמשיח יגאל אותנו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש התנגדות רבה לציונות גם במחנה החרדי קיצוני שהוא לא נטורי כרטא. הם לא היחידים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ענית על השאלה בעצמך. הם מקבלים כסף מהמדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אמא של הבני זונות האלה הערבים הבני זונות
כוס אמא של אחמגינד הזה המזיין גויבות הזה כוס סמק עליהם!! מוות לערבים!!!! מוות לערבים!!!! מוות לערבים!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() :):):):) האמת סוזוקי, אני לא רוצה להשמע קטנוני אבל הם לא ערבים האירנים.. ההפך הם שונאים את הערבים..(בעקרון)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו חרא אנערףף מה הם צריך לישרוף תבן זונ ההזהההה לשרוף אותו צריך!!!!!! איפה העורף הראשים הסעודי שצריך אותו איפה!??!?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תרגה בחור ! יש לי חברים ערביים והם אנשים נחמדים ועזוזרים ! אתה לא יכול להגיד שכולם חרא ושכולם ימותו ! זה דיבור ילדותי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתם תראו , ואני מבטיח לכם, שליברמן בחירות הבאות יעשה עליה חדה. ברור לצערי שהוא לא יזכה, אבל יהיה לו ולמפלגה שלו הרבה כוח בכנסת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יכול להגיד לך כזה דבר שהערבים הישראלים לא תומכים בישראל והם רוצים שתהיה פה מדינה פלסטינית כי אז יהיה להם תנאים הרבה יותר טובים וזה אומר להשמיד את מדינת ישראל ולהקים פה ממשל מוסלמי שבטח יהיה דיקטטורי! גם אל תשכח שכל המחבלים שהיסתננו לישראל הסיעו אותם ליעדים שלהם "ערבים ישראלים" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם נשארים פה כי מה לעשות, יותר טוב להם פה מבכל מקום אחר בעיקר כשהמדינה מעניקה להם תקציב יפה. המדינה משאירה אותם פה, כי אנחנו מפגרים שנותנים לאנשים כאלה לחיות במדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אני רק יגיד לך שרוב החרדים מאוד ציונים , כל ההסטה נגד הדתיים זה עבודת הכפיים של מרץ ודומיהם
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|