|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון :
יומיים בחיטוב היקף מתנים ירד ל83 חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() ניתן לראות שינוי גדול למרות התמונות הלא ברורות.
אני במקומך הייתי ממשיך מסה עוד חודש וחצי-חודשיים. היקף 36 על כזה משקל וגובה זה באמת קצת מוזר אבל לכל אחד יש מבנה גוף שונה אז..בהצלחה בחיטוב אח שלי.
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן הוא שוקל 80 הוא לא משקר ראיתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מושעה
|
![]() ואללה בתור אחד שהעיר פה לכ"כ הרבה אנשים באופן כ"כ ביקורתי ציפיתי לראות מינימום את רוני קולמן.
טוב אז בקשר לנתונים שלך הם מעידים שהעבודה שעשית לא הייתה כ"כ טובה אני יכול להגיד לך שהתחלתי חיטוב בלי שריר בכלל...ירדתי מעל 20 ק"ג וסיימתי חיטוב על משקל 64 ק"ג והיקף יד 35 ואני 172 ס"מ ,ולעומת זאת היקף מותן 74 ס"מ ככה שתסיק מסקנות לבד . |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק. 22 קילו ב11 חודש זאת לא עבודה טובה. וזה שיש לך מותן צרה זה גנטי אז תגיד תודה לאבא ואמא זה מה שאני לא יכול להגיד להם בקשר למותן
![]() אתה בזין שלי, אבל בכל מקרה בוא נשמע, איפה הערתי לאנשים באופן "כל כך " ביקורתי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי בן זונה אחי!! באמת כל הכבוד לך!! תמשיך לתת במסה אל תחטב עכשיו, עוד חורף..בנתיים תצבור עוד קצת מסה.. ואתה לא על 15 אחוז אתה פחות..
ואל תתיחס לשאר האנשים שיש פה.. כל אחד והיקף המפען שלו.. אני שוקל 59 קילו עם יד 37 והיקף מותן 74 ס"מ..(במסה, בחיטוב היתי 68 ![]() ילדים קטנים אני ואני ואני.. אל תתיחס אליהם אחי.. ![]()
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחח :} גיל בוא אייסי צריך אותך אחי דחוף...
![]() |
![]() |
#51 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() בונהההההההההה יונייייייייי תותח!!!!!!!!
כל הכבוד! באמת יפה.. סוף הדרך אני זוכר אותך טוחן תפוחים בואוטבוס אני רואה בסוף זה השתלם.. בונה אחי.. כל הכבוד.. אל תוותר.. תמשיך עוד במאסה.. עד לסוף מרץ לדעתי.. אפריל תתחיל חיטוב.. באמת אחי תקח את זה ברצינות כי כשתחטב ךלא יישאר הרבה .. כי סך הכל אתה עידין על אחוז שומן דיי גבוהה.. אז עדיף לך לצבור עכשיו כמה שיותר מסה .. כי תחשוב שבאמת בסוף לא יישאר כ"כ הרבה.. סך הכל יש שומן אי אפשר להגיד שלא.. שיהיה בהצלחה חבר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הטראד אני גם עשיתי עלייה דומה אפילו יותר 22 קילו מ62 קילו על 182 באותו זמן 10 חודש+- אבל אצלי זה גם עוד איזה 4 נוזלים חחח בכל מקרה כל הכבוד! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() אחלה שינוי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואנה אחי אני משתגע מי אתה לעזעזל עשה טובה שאתה רואה אותי בבצפר או ברחוב תגיד שלום חחח תגיד "אהלן אני זה סבטוחה" יש לי עוד הרבה דרך לעבור.. אני עדיין שחיף... דרך אגב כמעט שבוע בחיטוב כבר ירדתי ל77 וחצי, אבל כנראה בנוזלים +טיפה שומן, ותאמת לא קשה לי בכלל בחיטוב אני אוכל 2000 קלוריות ביום של אימון מה רע ![]() וואלה ותודה כולם.. כמו שאמרתי יש לי הרבה לעבור ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|