|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1)שאני רציתי לקחת את התרופה הרופאת עור שלי אמרה שאין בעיה להתאמן אבל תתייעץ עם עוד רופאים ותחפש באינטרנט יש כל מיני פורומים עם שאלות בנושאים האלו וגם רופאים מוסמכים שעונים על שאלות
2)אני אישית לא הייתי ממהר לקחת את התרופה גם לי היה אקנה בצורה חמורה ולקחתי אנטיביטיקה רגילה בשם דוקסילין והפצעים שלי השתפרו ב-95 אחוז אחוז וכבר כמעט שלא נשאר כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ראשית כל שוב שלום לכם :-)
הופתעתי לשמוע שיש פה אנשים שהשתמשו ברוקוטאן. אורי ידידי במיוחד הופתעתי מהתשובה שלך הרי בפירוש רשום שלא מומלץלהתאמן אז איך רופא אמר לך דבר כזה?הרופאת עור שלי שאני סומך עליה בעיניים עצומות אמרה לי שצריך להימנע מפעילות ספורטיבית. תודה גם לך וורטקס על התשובה ההומוריסטית נהניתי לקרוא. אני חושב שאני ילך לעוד פגישה עם רופאת העור וישאל אותה כדי לקבל חוות דעת אחרונה. תודה על התשובות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() סתם בחיים אני לא לוקח תתרופה הזאת אני לא יכול להרשות לעצמי להפסיק להיתאמן יש לי משחה בבית לפני שינה זה מעלים לי מלא פצעים אבל פצעים זה לא גנים זה גם בא מליכלוך בן אדם שלא שומר על ההיגניה של הפנים שלו יבואו לו יותר פצעים!!!
לסיכום אחי יש לך 2 חתונות לרקוד בהם תחליט או שאתה קונה משחות ומעלים תפצעים בדרך איטית יותר ומפתח גוף על הדרך! ![]() או שתיקח רוקוטאן ותהיה שחיפי חחחחחחחחחח (אני אוהב תגיימר הזה אם היציאות שלו) ללא פצעים |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|