|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כדי שמישהו 1.90 יראה עם יד גדולה הוא צריך היקף יחסית יותר גדול ממישהו 1.60. הדוגמא הכי טובה זה רגליים, כמעט ולא תראה אנשים גבוהים עם רגליים מאסיביות כי מבחינת פרופורציה לגוף שלו ולשאר האנשים הם יותר קטנות. בנוסף תראה שלמשל קוראים למישהו "שרוך" רק למישהו גבוה ורזה, אם תיקח ילד נמוך ורזה לא יקראו לו שרוך.
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לאחר כשנתיים הגבוה מגיע ליד 45 לעומת הנמוך שמגיע ל 38 היחס גבוה יותר, המראה הפרופורציונלי שווא .
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעומת זאת לא חסר נמוכים אם יד 38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
סולימן היה בזמנו עם 44 חטוב על 7%...והוא 170-+ מר. אולימפיה עם יד 45 מתאמן קרוב לשנתיים והוא 180 -+ אז 190 תתאר לך. ויד פה עוד הרבה הרבה הרבה תחפש בפוסטים בתמונות יש ים.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבדל של 10 ס"מ זה מאוד גדול ושוב נתנתה פה דוגמאות של אנשים שמשקעים המון בפיתוח גוף אם גנטיקות מטורפות... ושוב זה לא הרבה אנשים זה 2 תראה אני מתאמן קרוב לשנה ואני משקיע בערך יש לי יד 38 חטוב לא כזה הישג ואני 182 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |