|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתגייס ביולי
הבעיה עם הצבא שהם מורידים את החשק כבר להתגייס אתה מבקש משהו הם נותנים לך משהו אחר ולא בגלל שאתה לא טוב או לא יכול או לא מתאים זה פשוט נהיה עניין של הרגל ופרנציפ יש כל כך הרבה מורעלים (וטוב שככה) אבל לכולם מורידים את החשק אתה אומר א עונים לך ז אין עם מי לדבר..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() להסכמה לא תגיעו
אולי תגיעו להסכמה שלא מסכימים... ולעניין: הצבא זה לא בית ספר . ולא מקשיבים לכל אחד וזה נכון. ולפעמים הם גם מורידים מוטיבציה. אבל ככה זה במערכת שפועלת כמו הצבא. אין אפשרות לתת יחס אישי כמו שאתם מקבלים בבית או בבית הספר. דבר נוסף,לא כל אחד צריך להיות קרבי. הצבא לא צריך רק קרביים ובטח לא נמדוד את האנשים במדינה על פי מידת קרביותם העיקר שכל אחד יתרום למדינה על פי יכולותיו וכישוריו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הצבא צריך קרביים יותר מתמיד
אני ועוד כמה אנשים למשל הובטח לנו בשל למידה חיצונית של רשתות שנגויס לחל תקשוב או שנעסוק בזה בצבא למרות זאת אחרי הרצאות וחירטוטים של הצבא "נגוייס לחל תקשוב" בתור אנשי קשר קרביים ז"א חרא תפקיד אני כבר הרמתי ידיים ממערכת של צה"ל זה פשוט זילזול מגעיל באנשים לא פלא שהיחס הוא כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|