|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד, זה אתה בתמונה למעטה? עשית שינוי בהחלט גדול, מקצה לקצה. כמה זמן אתה מתאמן כבר בחדר כושר? כמה זה לקח לך? ומה הנתונים שלך כרגע? סופ"ש טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכן זה אני עשיתי שינוי גדול אבל מטומטם האמת... הייתי 103-5 קילו והיום שקילה אחרונה אני 71.7 עשיתי את זה תוך 7-8 חודשים... ירידה מטומטמת בלי תפריט ומהירה מדי מה שעשה לי בעיות בעור והוא ניהיה דלדל :O אז מתחיל מסה שבוע הבא אולי יסתדר אם הזמן.. ואני מתאמן 6-7 חודשים בערך אבל כמו כולם החודש הראשון וגם השני אפשר להגיד היו בזבוז זמן ... חוץ מזה תאמין לי יש פה הרבה אנשים שעשו שינווים יותר קשים תקפיד גם אחי גם אתה תעשה אחד כזה יותר טוב :] שיהיה לך בהצלחה אחי !
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה לשינוי, הקטע אצלי זה כשאני מתחיל משהו אני ממש אובססי עליו... אני קורא הרבה מידע באינטרנט,מתעניין והכל... אני התחלתי לקחת חלבונים (לאחר חודשיים של אימונים) ואני עכשיו בתהליכי עליית מסה רצינית... אני שוקל 56 (עוד שבוע אני אעשה מדידה רצינית ואז אדע בדיוק כמה עליתי), אני 1.70, לכמה משקל אני צריך להגיע כדי לעלות מסת שריר? לא גדול מידי אבל גוף יפה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פיתוח גוף זה אובססיה אחת גדולה תאמין לי אין מה לעשות :] לכמה משקל אתה צריך להגיע אני לא ממש יכול להגיד לך זה תלוי בגוף שלך... אני רק יכול להגיד לך שיש לך עוד מה לעלות פשוט אל תסתכל על הזמן תאכל תהנה כי אם תשקיע באמת בעוד כמה חודשים תכנס לחיטוב ויהיה קשה אז ביינתים תהנה מהאוכל :] חוץ מזה אמרתי לך תצלם תמונות מעכשיו ובעוד חודש חודשיים שוב תצלם תראה את השינווים את הנתונים תעלה לפורום גם ויעזרו לך לדעת מה אתה צריך להמשיך...
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|