|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה בעוד כחודשיים להתחיל חיטוב אני כרגע עומד על 81 קילו ורוצה להוריד בערך ל76 ולהוריד את אחוזי השומן.
עכשיו מה שממש מפריע לי ומפחיד אותי הוא הפרוק שריר אני ממש מפחד מזה, אז איך אפשר לשמור על השריר ולהתאמן כרגיל איןאירובי ולהוסיף את הדיאטה והאירובי בלי לפגוע במה שהשריר צריך בשביל שלא יתפרק חס ושלום. תודה תודה לעוזרים!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא בגרעון קלורי גדול מידי תאבד טיפה מסת שריר עכשיו אירובי עוזר לשריפת שומן 45 דקות זה היה מועלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם יש לך אחוז שומן גבוהה סביר להניח
שתרד במסת השריר בסנטימטר זה לא כזה נורא אבל לפחות תתנחם בזה שאז תעלה נקי ויהיה לך גוף הרבה יותר יפה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אם תפריד את האימוני ארובי מהאימונים האנארוביים תפחית איבוד מסת השריר תיצמד לתפריט שלך ותיתן לגוף הרבה חלבון לפי התפריט אל תחפף בחלבוןן!!!!
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע לרדת בשריר אתה תרד כמובן שלא הרבה אם תקפיד ותאכל בצורה נכונה...
אל תיהיה בגרעון קלורי גבוה מדי כי אז השריר ירד בצורה מטורפת זה קרה לי וזה לא הכי נעים בעולם :] תנסה להיות עם תפריט של 1700 קלוריות זה מצווין בשבילך לדעתי אל תפחד לאכול ותאכל תמיד את כל התפריט זאת אומרת גם אם פספסת תשלים כי זה חשוב! לגבי אירובי תנסה להפחית כמה שאתה יכול תנסה גם ללכת עד דופק 140 כי לפי מה שאומרים ככה את המוריד יותר שומן מאשר שריר... שיהיה בהצלחה !
![]() |
#6 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() אוקי, רגע לפני שאתה מאבד את העשתונות :-)
בכדי למנוע פירוק של שריר אתה צריך לשמור על גרעון קלורי "שפוי". כזה שיספק לגוף שלך את כמות הקלוריות ואבות המזון הדרושים לו אך לא יגרום לגופך להגיע לתהליך קטבולי כלשהו. אתה יכול להעזר בנוסחא לחישוב הגרעון המקסימילי. במקביל, להעזר במדריך לחיטוב המופיע באתר. על כל פנים, כל עוד תבצע את החיטוב באופן הדרגתי וללא הפחתת קלוריות קיצונית, תוכל לשמור על מסת השריר שלך כמעט לחלוטין (אף פעם לא ניתן לשמור במאה אחוז). שיהיה בהצלחה!
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי סבבה תודה רבה לכל העונים !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |