|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חח יותר גרוע למשמור בבנץ'
לזיין את השכל באמצע כל תרגיל ובאמצע על מנוחה להגיד שזה לא בריא לאמץ ככה את השריר והוא רק גורם נזק לעצמו ובלה בלה בלה. קיצר, בהצלחה אורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה מתלונן ואני דווקא מנסה לשכנע את חברה שלי שתלך איתי למכון (לא שהיא צריכה בכלל)... אבל ככה לפחות היא תבין קצת מהשגעון הזה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() חח נזכרתי בפעם ממש מצחיקה: אחת מהשכבה באה להגיד לי משהו, אבל הייתי בהתחלה של סט של כפיפות מרפקים. ואני כזה עם אוזניות על פול ווליום ועושה את התרגיל, ואני רואה שהיא מנסה להגיד לי משהו. אז אני אומר תוך כדי הסט "אני לא שומע אותך." אבל בגלל שהאוזניות חזקות כ"כ באופן טבעי אמרתי את זה בקול רם מאוד, (כדי שאשמע את מה שאני אומר למרות האוזניות) והיא כזאת מסתכלת סביב סביב (אנשים שמעו אותי) ואני עדיין ממשיך בסט חחחח ולקראת סוף הסט היא כנראה נעלבה והלכה :laugh: ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() מקלט שלך, למה חברה שלך גרה איתך?? וחוץ מזה אם אתה צריך לברוח ממנה למה אתה נשאר איתה בכלל.???
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|