|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() תלוי איך אתם מגדירים חכם.
יש אנשים שלא טובים במתמטיקה,הם לא ריאלים,אבל במקצועות הומנים הם מעולים,זוכרים טוב,מבינים את החומר במהירות ובמצויינות מאשר מישהו ריאלי שאומנם ב5 יחידות מתמטיקה אבל לא יודע להתעסק ולהבין עם מסה של חומר כמו 2 ספרים של הסטוריה. במידה מסויימת זה יכול לשקף את החכמה ואינטליגנציה אבל אני חושב שיש המון חכמים שהם לא ריאלים פשוט..הזכרון מעולה,הבנה מעולה או שפשוט יש להם קשיי ריכוז..או פוביה ספציפית עם כל המשוואות שאגב יש הרבה כאלה. בקיצור..יש יותר מדי קריטריונים כדי להגיד לבן אדם על סמך זה שהוא ב3 יחידות ולא מוציא 100 עגול,שהוא לא חכם או אפילו טיפש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Rkkk אם היה לי מורה כמוך בבצפר אולי הייתי מחזיק מעמד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי היו מורים מהגהנום ... פעם אחת לא היתי שבועיים בבצפר והמורה בשיעור חברה אמרה *** אני צריכה לדבר איתך אחרי השיעור למה משה ומאיר אמרו עשיתה בעיות בשיעור טכנולגיה אני אומר לה דוריס לא הייתי שבועיים בבצפר וכול הכתה צחקה ... קצת עצוב מה שהיה לי בבצפר אבל נו זה החיים מיתגברים עוברים ואני לא יחזור לילמוד כל עוד אני חי זה בטוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולסיום פתגם שכדאי לכולם לשנן "החיים הם לא זין , הם תמיד קשים" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מבין למה אתה אוהב היסטוריה אני שמח שאתה גם אוהב מתמטיקה. והכי חשוב כולנו אוהבים חד"כ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|