|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אומרים שבראד פיט לקח כמה חומרים בשביל טרויה. בטרויה הייתה לו הרבה הרבה יותר מאסה מאשר במר וגברת סמית'.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() האם אתם מסיקים מהתמונה שכל הסינים סוסים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הם כניראה לא טיבעיים. סיני שיקח סטרואידים יראה ככה. ולרוב הסינים אין גנטיקה להגיע לזה טבעי. לעומת זאת כושי/לבן טבעיים יכולים להגיע לכזאת רמה שהיא לא גבוהה ללא סטרואידים. לאסייתים יש רמות טסטוסטרון נמוכות ביותר, בגלל זה הם כולם קטנים ולא מפותחים מבחינה הגברית (שיער גוף/מאסת שריר/איברי מין) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם אומר שהוא מגזים (לא רק מכליל), כי גם אם אכן יש אמת מסויימת בדבריו, להגיד "רמות טסט' נמוכות ביותר" זאת הגזמה. "נמוכות ביותר" נשמע כמו אחד שצריך HRT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כולם חסרי שיער גוף,קטנים במבנה גוף ובמאסת שריר שלהם הטבעית, זה לא אומר שהם פחות חזקים, אבל יש להם פחות מאסת גוף. זה לא אומר שלא יכול להיות אחד מתוך ביליון שהוא ענק וסוס(למרות שלא ראיתי כזה עדיין) זה רק אומר שאפשר במקרה הזה לעשות הכללה שתהיה תקפה ל-99אחוז מהאסייתים. בלי להכנס לעוד פוסט של גזע, יש להם את המוח הכי גדול פיזית,אני מניח שזה נחמה טובה מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() עומרי, מדוע לאסיאתיות יש כוס שחור כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרת שלהם יש את המוח הכי גדול פיזית, אבל בסופו של דבר זה לא משנה כי אנחנו הכי חכמים ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(ארופאמריקאים גם חלקים יחסית ד"א..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אתייחס פה גם להודעה של Leo. רוצה לדבר על אגרסביות? על זה אתה לא יכול לדעת. את עצמי, לא הייתי מגדיר את עצמי כאדם אגרסיבי. עם זאת, פעם הבאתי מכות לאחד על סטרואידים, מה זה אומר? שלא אהבתי את היחס שלו כלפיי ובוא זמנית הייתי אגרסיבי. בעניין איברי המין, אתם בטח מדברים על פורנו. הרבה מהשחקני פורנו עושים ניתוחים להגדלת איבר, או מגדילים את האיבר בשיטות אחר. נשים עושות הגדלת שדיים. אצל אסייאתים זה נפוץ פחות. הכללה של 99% היא מוגזמת גם כן. אמנם, אולי אתה יכול להגיד "רוב" וכבר אמרתי שיש אמת מסויימת במחקר הזה. אבל היא לא משמעותית מאד. זה נדמה כאילו אתה איכשהו משווה בין אסייאתים לנשים. זה טפשי מאד כי גם אני יכול להשוות שחורים (לא רק כושים) לקופים מגודלים. האם זה מציאותי?? יש קווי דמיון קטנים והבדלים גדולים הרבה יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אין ספק שבטרויה השחקן העמיס על עצמו עוד 5, 6 קילו של בשר איכותי. ברור שברמות האלה של הכסף, אין להם שום בעיה להביא מדריך הכי טוב בייקום שיתרכז רק בהם, ותזונאי הכי טוב בפלנטה שיהיה דבוק להם לכיס, ואז באמת ניתן תוך כמה חודשים להשיג מטרה כזאת (בעיקר כשהיה לו הרבה מאוד מהיכן לעלות). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ואגב כל הדיון לא רלוונטי.
ברור לגמרי ואין ויכוח שברוב המקרים לכושים יש גנטיקה משובחת יותר מאשר לבנאדם לבן. תסתכלו מה קורה באן בי אי וחוץ מזה, למה אתם חושבים שאני ניגרי? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ד"א בקשר לבראד פיט, שים לב שכל רגע שהמסכה הייתה עליו הוא היה גדול ברבה מאשר שהוא היה בלי המסיכה וזה בגלל שהביאו לו כפיל, הייתה תמונה באינטרנט של בראד עומד ליד הכפיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|