|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חבל שהתוכנית רק עכשיו, ולא בזמן התחרות או כמה שבועות בודדים לאחר מכן.. אבל בקטנה, בטח תהיינה עוד הזדמנויות שנציגי ישראלבודי ואולי בודיבילדרים אחרים יופיעו בטלוויזיה (לוליק אצל דודו טופז, מאור זרדר ברצועה, רק חבל שמקרים האלו נעשה דווקא צחוק ולא משהו רציני עם פאן לענפים שהשניים מייצגים).
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() ניגרי אני חושב שלא פספסת שום דבר... לפני כמה ימים יצא לי לראות עם חברתי את התוכנית (גרוע מאוד דרך אגב) והיה קטע מפגר של כמה דקות בו הכניסו איזה מישהו עם קוביות כשיש כיסוי לראשו (על מנת שבשידור זה יראה כאילו רק בטן חטובה נכנסה לאולפן ללא ראש ורגליים) והוא כאילו היה אמור להיות הקוביות של מייקל לואיס. קיצר גרוע ומזל שלא הלכת לזה היית רק מתבזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() בפעם הבאה שירצו להביא בודי בילדר שיתעדכנו בתאריכי התחרויות .
![]() למה אתם חושבים עושים את כל הגראנד פרי של אירופה מיד אחרי האולימפייה ? אכן אבי פלדמן הוא אחלה בן אדם יצא לי לשוחח עימו ארוכות והכרתי לו גם את אביב , אגב (בלי שום קשר ) לפי האוסף העשיר שיש לאביב בגביעים בבית , הגביעים של איגוד NABBA הרבה יותר יפים ויוקרתיים ומרשימים מאיגוד ה- IFBB .
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
יואב טל