|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, אם אתה עושה אימון כבד, אתה לא צריך תרגילים יותר רציניים מהנפות לצדדים או פשיטת משקולות יד יד.? באופן אישי, בטרייספס הייתי עושה לחיצה צרפתית או פשיטה במוט מאחורי הראש הייתי מעיף את ההנפות לצדדים, הלחיצה מספיק, אם כבר הייתי מוסיף כתף אחורית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)אני עושה דדליפט,סקוואט,לחיצת חזה,חתירות ומתח כל שאר התרגילים הם רק השלמות בשביל השרירים הקטנים כי לא מספיק לי גירוי עקיף בשבילהם 3)דווקא ההנפות לצדדים אמור להיות טוב כי הכתף הליטרלית כמעט ולא עובדת בלחיצת חזה והכתף האחורית גודלת לי יפה מהתרגילי גב 4)אימון הבא אני יכניס את הלחיצה הצרפתית נראה מה יהיה עם המרפקים שלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
2+3) אז מה אם אתה עושה את כל אלה?? הנפות לצדדים מיותר כי הכתף הלטרלית עובדת מספיק בלחיצה, תכניס כתף אחורית אחרת אני מבטיח שאין לך פרופצרוציה תקשיב למישהו שיש לו קצת יותר ניסיון ממך 4) אין על לחיצה צרפתית, אני אוהב לעשות אותה מידי פעם בשיפוע שלילי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשיטה מאחורי הראש שתי הידיים עם דאמבל\מוט (העדיפות היא לדאמבל אבל זה תלוי בכוח שלך, אם אין לך דאמבלים תעשה כמוני במוט) פשיטה כבדה בכבלים זה תרגיל טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|