ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-01-08, 20:45   #21
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

כל מה שאני אומר זה שצריך לרכוש קצת נסיון, כל הקטע של החדר כושר חדש למה ישר לעשות דדליפט..?

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-08, 20:46   #22
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

מי אמר שאסור לבצע אותו ?

מותר לבצע אותו אבל לא מומלץ ישר שמתחילים להתאמן עדיף קודם כל לחזק גב רגליים לעבוד קצת רק אחרי זה להתחיל לעבוד עם משקל נמוך לדעת טכניקה בצורה טובה אם לא לא חבל על ההתחלה שבאמת יתפס לו שם משהו או תיהיה פריצת דיסק?
חוץ מזה המאמן אמר משהו נכון ולא נכון לא תיהיה לך פריצת דיסק אלא יכולה להיות לך פריצת דיסק זה נכון...
ישן 12-01-08, 20:51   #23
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
מי אמר שאסור לבצע אותו ?

מותר לבצע אותו אבל לא מומלץ ישר שמתחילים להתאמן עדיף קודם כל לחזק גב רגליים לעבוד קצת רק אחרי זה להתחיל לעבוד עם משקל נמוך לדעת טכניקה בצורה טובה אם לא לא חבל על ההתחלה שבאמת יתפס לו שם משהו או תיהיה פריצת דיסק?
חוץ מזה המאמן אמר משהו נכון ולא נכון לא תיהיה לך פריצת דיסק אלא יכולה להיות לך פריצת דיסק זה נכון...
פריצת דיסק יכולה להגרם כתוצאה מעומס לא שווה על החוליות, מה שתכניקה גרועה יכולה להניב, פשוט נמאס מהכחמולוגים שמשחקים אותה פרופסורים, אנטומיה שמנטומיה.........

בדיוק מה שדנוס אמר, לעבוד קצת רגליים, לחזק את השרירים, לרכוש נסיון וללמוד תכניקה, ואז אפשר לגשת לדדליפט ולעוד תרגילים אחרים מה לא מובן..? כמו שאני יודע בחיים, עוברים מהקל לקשה ולא ההיפך.

עכשיו שיהיה ברור, לא שאני מזלזל בידע שלך שיקולם, פשוט יש דברים שהם מובנים ברמה האינטואטיבית.

ואני לא אמרתי לא לעשות, תעשו, אבל יש מספיק תרגילים אחרים שאפשר להתחיל איתם, כמו שאמרתי מהקל לקשה ודדליפט הוא אחד התרגילים היותר מסובכים לביצוע.

Facebook
ישן 12-01-08, 20:54   #24
denous

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
פריצת דיסק יכולה להגרם כתוצאה מעומס לא שווה על החוליות, מה שתכניקה גרועה יכולה להניב, פשוט נמאס מהכחמולוגים שמשחקים אותה פרופסורים, אנטומיה שמנטומיה.........
בדיוק מה שדנוס אמר, לעבוד קצת רגליים, לחזק את השרירים, לרכוש נסיון וללמוד תכניקה, ואז אפשר לגשת לדדליפט ולעוד תרגילים אחרים מה לא מובן..? כמו שאני יודע בחיים, עוברים מהקל לקשה ולא ההיפך.

עכשיו שיהיה ברור, לא שאני מזלזל בידע שלך שיקולם, פשוט יש דברים שהם מובנים ברמה האינטואטיבית.

התכוונת אלי ?י כי אני לא רואה שכתבתי משהו שונה :O
ישן 12-01-08, 20:58   #25
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
התכוונת אלי ?י כי אני לא רואה שכתבתי משהו שונה :O
התכוונתי לכל לאלה שתוענים שאין כל סיבה לא לעשות דדליפט כמתאמן מתחיל.

Facebook
ישן 12-01-08, 21:04   #26
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

אהה אוקי אז כל מה שצריך זה לעשות שנה שלמה פרפר ולחיצת חזה ואולי להכניס קצת פשיטת ברכיים כדי שאחרי שנה תהיה האפשרות לעשות דדליפט.......

אין סיבה שמתחילים לא יעשו דדליפט, וסקוואטים, כל עוד הם יכולים, אף אחד לא אמר להם ללכת ולטעון מוט ב100 קילו ולהתחיל להרים, למרות שיש את המקרים המיוחדים של המסטרינג חלש במיוחד שלא נותן לעשות דדליפט, או בטן חלשה שלא מאפשרת לעשות סקוואט ואז לשפר את העיניינים אבל רוב האנשים יכולים ובדר"כ הם עושים דדליפט וסקוואטים ביום יום שלהם, בכל פעם שהם מרימים משהו מהרצפה או מתרוממים מכיסא. ככה שאין בעיה למתחיל לעשות דדליפט וסקוואטים.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-08, 21:35   #27
Arsan
חבר פעיל

דדליפט וסקוואט נהייה פה מותג , לא מבין איך אפשר לאהוב תרגילים כאלה מגעילים ושאתם עוד לא נהנים מהם (לפחות אני ואני חושב שהרוב גם כן לא , אלא אומרים זה טוב זה טוב כל המקצוענים עושי אז אני גם יעשה).
סה"כ חרא תרגילים , מעדיף לעשות לחיצות רגליים ו/או פשיטה מאשר כל הזבל הזה מסביב (שוב דעה אישית כל אחד ומה שהוא אוהב באימון שלו).
Arsan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-08, 22:14   #28
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
דדליפט וסקוואט נהייה פה מותג , לא מבין איך אפשר לאהוב תרגילים כאלה מגעילים ושאתם עוד לא נהנים מהם (לפחות אני ואני חושב שהרוב גם כן לא , אלא אומרים זה טוב זה טוב כל המקצוענים עושי אז אני גם יעשה).
סה"כ חרא תרגילים , מעדיף לעשות לחיצות רגליים ו/או פשיטה מאשר כל הזבל הזה מסביב (שוב דעה אישית כל אחד ומה שהוא אוהב באימון שלו).
ואני מעדיף לגדול ולהתחזק
ישן 12-01-08, 22:27   #29
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
אני איתך בדעה. אני לא מבין מה הלחץ לעשות דדליפט וסקווט?
סך הכל תרגילים מורכבים דיי יכולים להגביל אנשים שלמשל הזוקפי גב שלהם לא מספיק חזקים כדי להתמודד עם העומסים של הרגליים בסקווט לדוגמה. ומה כל כך טוב בדדליפט? תנו סיבה מספיק טובה לעשות את התרגיל הזה דווקא ולא משהו אחר...
Flash מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-08, 22:34   #30
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
סך הכל תרגילים מורכבים דיי יכולים להגביל אנשים שלמשל הזוקפי גב שלהם לא מספיק חזקים כדי להתמודד עם העומסים של הרגליים בסקווט לדוגמה. ומה כל כך טוב בדדליפט? תנו סיבה מספיק טובה לעשות את התרגיל הזה דווקא ולא משהו אחר...
כמות גדולה ויפה של הורמון גדילה שמתשחחרת בעקבות התרגיל

ותקרא את ההודעה השנייה שלי, זה יענה על זופקי גו חלשים
ישן 12-01-08, 22:37   #31
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
כמות גדולה ויפה של הורמון גדילה שמתשחחרת בעקבות התרגיל

ותקרא את ההודעה השנייה שלי, זה יענה על זופקי גו חלשים
שלח לי איזה מאמר על מחקר שעשו בנושא הזה. זה ממש לא נראה לי שדווקא ספציפית בתרגיל הזה משתחרר יותר הורמון גדילה אבל אולי אני טועה.
ישן 12-01-08, 22:38   #32
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
אם יש לך מקורות חיצוניים של הורמונים אז וואלה יש מצב שאתה צודק ואפשר לשלב יותר תרגילים מבודדים (חס וחלילה שתבין אותי לא נכון אמרתי לשלב מבודדים , לא רק מבודדים)

אבל אם לא עדיף לך לעשות את התרגילים המורכבים האלו בגלל ההורמונים שמופרשים...

אני אישית אומר לך שמזמן מזמן הייתיי תקוע (אני מדבר על לפני כמה שנים) ורק כשהתחלתי לעבוד רגליים סקוואטים לחיצות וכאלה גם שאר הגוף גדל
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-01-08, 22:39   #33
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
שלח לי איזה מאמר על מחקר שעשו בנושא הזה. זה ממש לא נראה לי שדווקא ספציפית בתרגיל הזה משתחרר יותר הורמון גדילה אבל אולי אני טועה.
תחשוב, עבודה על כל שריר משחררת הורומון גדילה, עכשיו ככול שתעבוד על יותר שרירים בבת אחת יותר הורומון גדילה ישאף להתשחרר, זה בפשוט מאוד מה שקורה, כרגע אין לא את הכוח ולא את המרץ לחפש את המאמר, אולי מחר
ישן 12-01-08, 22:51   #34
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

אוקיי, אבל שוב תחשוב על אנשים שהפער בין הגב התחתון שלהם לשאר הגוף הוא גדול בצורה כזאת שלא מאפשרת להם לעשות כמו שצריך את התרגילים.
אני בסך הכל אומר שבגלל הסיבה הזאת זה תרגיל שבדרך כלל לא מתאים לאנשים מתחילים, והורמון גדילה שמשתחרר ב-2 אחוז יותר זאת לא סיבה מספיק טובה.
בסך הכל אני אפילו בסקווט מרגיש הרבה יותר את הזוקפים מאשר את הרגליים, ולכן אני נוטה לא לעשות את התרגיל הזה כי מבחינת יעילות לעבודה על הרגליים הוא לא מספיק.
ישן 12-01-08, 22:53   #35
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
אוקיי, אבל שוב תחשוב על אנשים שהפער בין הגב התחתון שלהם לשאר הגוף הוא גדול בצורה כזאת שלא מאפשרת להם לעשות כמו שצריך את התרגילים.
אני בסך הכל אומר שבגלל הסיבה הזאת זה תרגיל שבדרך כלל לא מתאים לאנשים מתחילים, והורמון גדילה שמשתחרר ב-2 אחוז יותר זאת לא סיבה מספיק טובה.
בסך הכל אני אפילו בסקווט מרגיש הרבה יותר את הזוקפים מאשר את הרגליים, ולכן אני נוטה לא לעשות את התרגיל הזה כי מבחינת יעילות לעבודה על הרגליים הוא לא מספיק.
קודם כל לא מדברים פה על 2 אחוז
דבר שני, דווקא פשיטת גו על ספסל רומי מפעילה מומנט יותר כבד על השריר מאשר דדליפט, ככה שדדליטפ יותר קל מבחינת מומנטים, ורוב האנשים יכולים להתכוף ישר לפנים ולהתרומם גם בלי משקל נכון??? שיתחילו לעשות דדליפט ככה ורק אחר כך ישתדרגו למוט
ישן 12-01-08, 23:03   #36
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

רגע אז אתה אומר שרק בגלל שישנם עוד כמה שרירים שעובדים טיפה אתה משחרר יותר הורמון גדילה?
ישן 12-01-08, 23:04   #37
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
רגע אז אתה אומר שרק בגלל שישנם עוד כמה שרירים שעובדים טיפה אתה משחרר יותר הורמון גדילה?
בגלל העבודה הסימולטנית. בכל אופן בדדליפט כבד אף שריר לא עובד רק "טיפה"
ישן 13-01-08, 00:02   #38
Arsan
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
תחשוב, עבודה על כל שריר משחררת הורומון גדילה, עכשיו ככול שתעבוד על יותר שרירים בבת אחת יותר הורומון גדילה ישאף להתשחרר, זה בפשוט מאוד מה שקורה, כרגע אין לא את הכוח ולא את המרץ לחפש את המאמר, אולי מחר
שמועות שמועות ושוב שמועות , אין סיבה שאם תכופף קצת יותר את התחת תפריש יותר הורמון גדילה ולהלן מחקר מיני רבים :
http://www.shobix.co.jp/ijshs/tempfi...2/20030038.pdf
Arsan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-01-08, 00:24   #39
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
אם לא שמת לב הדיון לא נסוב סביב השאלה "האם מתאמנים מתחילים חייבים לבצע דדליפט" אלה "האם אסור למתאמנים מתחילים לבצע דדליפט", יחי ההבדל הקטן.
הטענה המוגכחת ביותר שנשמעת פה היא בדבר חוסר המוכנות הפיזית של מתאמן מתחיל לבצע את התנועה הנדרשת (בעיקר כמו שציינת זוקפי גו חלשים).
רק חבל שאלה שמעלים את הטענה הזאת מתעלמים מכמה עובדות חשובות.
א. התנועה המדוברת מבוצעת מס' לא מבוטל של פעמים על בסיס יומיומי בשלל וריאציות.
ב. אין שום כוונה שמתחיל ילמד לבצע את התרגיל ישר מן ההתחלה בעצימות גבוהה ולכן הסכנה לעומסים גדולים מיד בתחילת תקופת האימון בטלה ומבוטלת (ראה גם סעיף הבא).
ג. בתרגול טכניקה כאשר הביצוע הוא כמובן עם מוט ריק (ולעיתים קרובות גם במקרים של עבודה עד עצימות בינונית) המומנט על החוליות הלומבריות יהיה קטן יותר בהשוואה לתרגילים אחרים שמוצאים את דרכם לתוכניות רבות של מתאמנים מתחילים ללא התנגדות (חתירה כנגד פולי,פשיטת גו בספסל רומי וכו').

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-01-08, 00:34   #40
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

אני אישית לא רואה את עצמי מתאמן בלי דדליפט, זה התרגיל היחיד שאני אשכרה נהנה לסבול.
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא