|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Rm = Repeat Maximum
חזרות מקסימליות.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על העזרה אחים שלי!
אבל אם לוקחים אבקת חלבון צריך לקחת עם זה עוד משהו או שלא צריך??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() למה אתם מפגרים? הבנאדם רוצה קצת מידע בסיסי ואתם עוד תורידו אותו מהספורט הזה. זה בדיוק הרעיון ההפוך של הפורום. קצת צחוקים סבבה אבל תנו עזרה...
בכל אופן repetition max = RM הכוונה היא למספר החזרות המקסימלי לתרגיל מסוים. אין שום בעיה לצרוך אבקת חלבון בגיל 14 סך הכל זה מזון מרוכז. אבל הייתי ממליץ לך בגלל שאתה חדש בתחום ועוד צעיר בגיל לראות שאתה דובק עם הספורט הזה תקופה מסוימת על מנת שלא תזניח את זה אחרי זמן קצר ויהיה חבל לבזבז את הכסף על אבקה שסתם תשב על המדף בבית. בנוסף הייתי ממליץ שתתחיל לקרוא את כל המאמרים באתר זה יעזור לך להמשך ההתקדמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Yoggie]למה אתם מפגרים? הבנאדם רוצה קצת מידע בסיסי ואתם עוד תורידו אותו מהספורט הזה. זה בדיוק הרעיון ההפוך של הפורום. קצת צחוקים סבבה אבל תנו עזרה...
בכל אופן repetition max = RM הכוונה היא למספר החזרות המקסימלי לתרגיל מסוים. אין שום בעיה לצרוך אבקת חלבון בגיל 14 סך הכל זה מזון מרוכז. אבל הייתי ממליץ לך בגלל שאתה חדש בתחום ועוד צעיר בגיל לראות שאתה דובק עם הספורט הזה תקופה מסוימת על מנת שלא תזניח את זה אחרי זמן קצר ויהיה חבל לבזבז את הכסף על אבקה שסתם תשב על המדף בבית. בנוסף הייתי ממליץ שתתחיל לקרוא את כל המאמרים באתר זה יעזור לך להמשך ההתקדמות.[/ QUOTE] אחי אני לא כל כך חדש אני שש חודשים אבל רק עכשיו הצטרפתי לפורום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |