|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכמה יורידו לך? 15 שקלים?
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מזה כולל הסמינר הזה בכלל!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() היה תענוג לארח אותך יואב, חבל לי שלא התאמנו, אבל אתה כבר מכיר אותי, אני חולה הרבה מידי.
זכור לך בכרטיס ביקור שעשית לי, גם אז הייתי חולה, וגם אחרי החתונה, והשנה כבר ארבע פעמים. אני חושש שהמערכת החיסונית שלי נשכחה איפשהו בבית חולים רמב"ם, ויש לי כוונה להגיע לשם בקרוב לחפש אותה ![]() ![]() הכי בעסה בלהיות חולה זה שאתה לא יכול לאכול כמו שצריך, זה פאקינג מעכב לי את העלייה שהלכה כל כך טוב (עליתי כבר 13 קילו מהתחרות, ועדיין רואים את הקוביות). בכל אופן אני כבר מתאושש (עד הפעם הבאה ![]() ![]() אל דאגה, הניגרי מתוכנן להגיע לאשדוד, רק תגיד למדריך השמן שיבוא עם מעיל באותו יום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() זה פשוט רגישות לקור, לא יותר ולא פחות.
אני בנאדם של קיץ, החורף - בעיקר החורף המטומטם ונטול הגשמים שיש לנו בארץ - הוא פשוט לא בשבילי. וגולן כדאי שתרגיע. אל תנסה להתחיל פה משהו כי אני לא יורד לרמה של אנשים קנאים כמוך, ותזכור מי הדרג ומי הזרג, ומי הפסיד בפעם האחרונה שניסית להרגיז אותי. ילד מסכן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שים לב שאתה לא צורך יותר מדי משתנים/חומרים שגורמים להשתנה כמו קפאין/אפדרין וכו' זה יכול לדלל לך באופן משמעותי את הויטמינים/מינרלים או למנוע ספגתם בגוף וכתוצאה מכך לפגוע במערכת החיסונית שלך. ניגרי שלחתי לך מייל אתמול בלילה כנס אליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החורף הזה מחרפן! כל מי שאני מדבר איתו לא מרגיש טוב, כל אחד זה תופס אותו בצורה אחרת, אני אישית בחיים לא היה לי חורף כזה מאוקטובר אני רק חולה ולא מרגיש טוב, היה לי דלקת ריאות שברוך השם עברה, עכשיו אני עם אנטיביוטיקה בגלל סינוסיטיס, ובכלל כבר חודשיים הרגשה כללית לא משהו בעיקר במערכת הנשימה, אתה מכיר את זה שיש לך גירוי להשתעל וזה מציק! מה יהיה תגיד לי ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא היתכוון למערכת החיסונית שלך כל מקרה כל הכבוד על ה13 קילו המשך כך יא תותח בהצלחה בתחרות הבאה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() ברור
![]() אגב אני צריך להוריד נעליים בכניסה לעיר עכשיו שאתם מקום ראשון בליגת העל? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|