ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-12-07, 15:24   #21
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AB6Killer
אני בקרבי כבר מעל שנה וארבע בהתחלה ירדתי כ 10 ק"ג בתירונות ואימון מתקדם
ומאז ניסיתי 3-4 פעמים שוב להתאמן ובגלל היציאות הגרועות לא השצלחתי שמור , למרות שבזמן האחרון אני עושה חמשושים קבועים ,בצבא האוכל ממש גרוע מבחינת כמות החלבונים ,ממש כלום לעומת מה שיש בבית אני אפילו לא מגרד את ה 60 גר', עם לא פחות יש ימים..
וגם אין זמן וכוח להתאמן ..אתה כל היום (עם אתה לא ותיק) שומר טוחן מטבח,צעירות וכו'...
רק גובניקים של ממש יכולים לשמור על זה או סיירות למינהם שמחייבים אותם לשמור על כושר וגם מתוך רצון.
עכשיו בחודשים האחרונים אני שומר על המערכת האירובית בגוף....כמובן שעד עכשיו ירדתי כמעט כל מה שהיה לי ...אני מאמין שסה"כ ירדתי איזה 15 ק"ג של שריר....

אני אחד שבעצמי יכולתי להיות האמא של הגובניקים עקב בעיות בריאותיות של ההורים ולמרות כל זה נישארתי ..
אני לא מכבד רק את הגובניקים שלא עושים כלום למרות שהיו יכולים להיות קרבי לכל דבר ,או פשוט שאנשים עושים מה שהכי קל להם,מאשר להיות משהו באמת שימושים במקום לעשות שמירות של 6 שעות ביום ללכת הביתה ועוד לעשות שבוע שבוע יומיות,כאילו אנשים אני לא מכבד !
כל הכבוד אחי ישר כוח!
איפה אתה משרת?
שומר החומות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 15:33   #22
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

עוסק ב:: באזרחות

חטיבת כפיר ..לביא(96)
ישן 17-12-07, 15:44   #23
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

אני עדיין לא חייל,אני אנסה לעשות כמיטב יכולתי כדי להמשיך עם מסגרת האימונים ובמידה ולא יתאפשר לי לפחות אני אקפיד על התזונה שמהווה 70% .
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 16:27   #24
Veron
חבר פעיל

שומר החומות, תשאיר איסיקיו/מסנג'ר
Veron מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 16:34   #25
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
בואנה, העלתם לי את הסעיף חח... אני בטוח שרוב אלה שמקללים פה את הג'ובניקים הם ילדודס שעדיין לא סיימו חטיבה או תיכון. ראבק, חלקכם עדיין לא יודע איך הבקו"ם נראה ואתם אפילו מעזים לשפוט חיילים. מה נראה לכם, שהצבא זה רק קרביים?? בלעדיי "הג'וביקים המזדיינים האלה" לא היה צבא בכלל.

וואלה יופי...

אלה שהולכים לקרבי - כול הכבוד להם... אבל תבינו - לכל בנאדם יש זכות לבחור את היעוד שלו בצבא ע"פ הרצונות שלו. אז וואלה, אם כבר מדובר בפורום של פיתוח גוף, אז יש פה כמה חבר'ה רציניים שבחרו להיות תומכי לחימה בין היתר ואולי בעיקר בכדי שיוכלו להמשיך ולעשות את הדבר שהם אוהבים- ע"י כך שהם יוכלו לשמור על אורך חיים שיאפשר להם לנצל את ה-3 שנים המסריחות האלה בצבא כדי להתאמן, בין היתר. אנשים כאלה, מבחינתי, ראויים להערכה לא פחות מלוחמים. בנאדם שהולך לקרבי יכול לשכוח מפיתוח גוף ל-3 שנים ולאחר מכן סביר להניח גם שלא יחזור לזה, כי כולנו יודעים שבכדי להצליח ברמה המינמלית בספורט הזה צריך להקריב הרבה דברים, גם בתור חובבן. לכן מישהו שהפסיק להתאמן לתקופה כזאת, סיכויים רבים שגם לא ירצה לחזור על התהליך הדי מייגע הזה מחדש.

אני למשל עוד מעט סוגר שנתיים בצבא ובהתחלה הייתי מיועד להיות קרבי, אבל מסיבות כביכול בריאותיות לא גייסו אותי לחיל קרבי. לפני שנתיים הרגשתי תכל'ס שחרב עולמי כששמעתי שאני הולך להיות ג'ובניק. היום, אני מודה לאלוהים שזה מה שיצא, כי איך שהצבא נראה בפרט ואיך שהמדינה נראית בכלל - זיין שאני אבזבז את ה3 שנים האלה. כוסאמו, אני מעדיף לתרום בתפקיד לכאורה זוטר ולהמשיך ולעשות את הדבר שאני הכי אוהב בעולם - פיתוח גוף - מאשר לטחון כמו מאנייק (וזה לא משנה אם זה בתור קרבי או בתור תומך לחימה, שהם אגב יותר טוחנים) ולבזבז את ה-3 שנים האלה אשכרה לחינם .
די די די, לכל בן אדם יש זיכרון שריר, גם אם בן אדם יפסיק להיתאמן ל3 שנים, והוא יפסיד המון מסה, עדיין זה יקח חודשים ספורים לחזור למה שהוא היה +.

קחו לדוגמא את גדי (זה שמיתחרה, העלה תמונות פעם לא זוכר את השם מישפחה), הפסיק להיתאמן לתקופה ואיבד המון מסה של שריר, אבל תוך 7 חודשים הוא חזר לעצמו ויותר!

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 17:22   #26
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

שומר החומות עם זיכרוני נכון אז אתה משרת באיזה שהיא סיירת...
?
ישן 17-12-07, 18:05   #27
שומר החומות
חבר פעיל

וואלה לביא סחטיין, איך הפעילות בחברון?
אני נפלטתי ממסלול שייטת בגלל בעיות רפואיות ובמרץ הקרוב אני מתחיל מחדש טירונות (בנח"ל), אני עוד צריך להחליט אם אני מנסה עוד פעם את כוחי במסלול שייטת או עובר לגדס"ר נח"ל.

וזה שביקש מסנג'ר או אייסיקיו אז אין לי נכון לעכשיו אני אנסה לפתוח בקרוב אם יהיה לי זמן.
ישן 18-12-07, 18:37   #28
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

וואללה חמוד בחברון ,עכשיו המסייעת (איפה שאני ) יושבים בעתניאל ,תאמת אין יותר מדי פעילות ,פה ושם ככה ...
רגע כבר היית בנחל? היית בוותיקות או שעדיין לא יצא לך?
ישן 18-12-07, 19:24   #29
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AB6Killer
וואללה חמוד בחברון ,עכשיו המסייעת (איפה שאני ) יושבים בעתניאל ,תאמת אין יותר מדי פעילות ,פה ושם ככה ...
רגע כבר היית בנחל? היית בוותיקות או שעדיין לא יצא לך?
לא הייתי בוותיקות, הייתי בטירונות נח"ל כי שם עושים טירונות בסיסית לפני מסלול שייטת...
נפצעתי ועכשיו אני מתגייס שוב לטירונות בנח"ל, או במסלול שייטת או במסלול גדס"ר (שהציעו לי אחרי שנפצעתי), עוד לא החלטתי.
אז מה אתה עושה בבית? אתה ברגילה?
ישן 18-12-07, 19:28   #30
Antonator1
הושעה

לצה"ל לא אכפת מכלום, ברוב המקומות מנסים לדפוק חיילים גם בלי סיבה, זה צבא מנצל שבו ראיתי כמה מהאנשים הרעים ביותר בחיים שלי. אוכלים חרא טהור בחדרי אוכל - יש בסיסים שמזכירים קצת מחנה ריכוז (אהם בה"ד 13 אהם) שבהם פשוט אפשר לבכות כשרואים את המחזה שבו חיילים מסתכלים על חתיכת חזה עוף או איזו סוליית בקר מסכנה כמו על זהב. אוכל חרא, תנאי מגורים חרא, מפקדים חרא, נגדים חרא, רמאות וחוסר אכפתיות טוטאלית בזרימה מתמדת, בחלק מן המקרים התעללות נטו (לפעמים סתם בשביל הכיף). לפעמים יש לי הרגשה שהצבא הזה נלחם יותר נגד עצמו מאשר נגד אויביו. משמעת לא משמעת, דפיקת החיילים בצה"ל עוברת כל גבול.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-12-07, 19:36   #31
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
לצה"ל לא אכפת מכלום, ברוב המקומות מנסים לדפוק חיילים גם בלי סיבה, זה צבא מנצל שבו ראיתי כמה מהאנשים הרעים ביותר בחיים שלי. אוכלים חרא טהור בחדרי אוכל - יש בסיסים שמזכירים קצת מחנה ריכוז (אהם בה"ד 13 אהם) שבהם פשוט אפשר לבכות כשרואים את המחזה שבו חיילים מסתכלים על חתיכת חזה עוף או איזו סוליית בקר מסכנה כמו על זהב. אוכל חרא, תנאי מגורים חרא, מפקדים חרא, נגדים חרא, רמאות וחוסר אכפתיות טוטאלית בזרימה מתמדת, בחלק מן המקרים התעללות נטו (לפעמים סתם בשביל הכיף). לפעמים יש לי הרגשה שהצבא הזה נלחם יותר נגד עצמו מאשר נגד אויביו. משמעת לא משמעת, דפיקת החיילים בצה"ל עוברת כל גבול.
אחי עם כל הכבוד, אתה אחד האנשים הממורמרים ביותר שיצא לי לראות.
צא מזה בנאדם!
תפסיק לחיות בהרגשה שמהותו של כל אדם היא לדפוק אותך, אתה כבר נסחף עם זה.
אז טחנו אותך קצת בבה"ד 13 אז מה? אז זה אומר שזה מזכיר מחנה ריכוז?
על מה אתה מדבר בכלל?
ישן 18-12-07, 19:39   #32
Antonator1
הושעה

טחנו אותי? יש אצלי בבסיס לוחמים לשעבר שהתעללו בהם נטו ועכשיו הם מתעבים את הצבא הזה. תסבירו לי מה טוב בזה?
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-12-07, 19:53   #33
שומר החומות
חבר פעיל

אם התעללו בך אז תגיש קבילה, אם אתה ממשיך לשתוק זאת כבר בעיה מסוג אחר לגמרי...
ישן 22-12-07, 11:33   #34
gog
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
טחנו אותי? יש אצלי בבסיס לוחמים לשעבר שהתעללו בהם נטו ועכשיו הם מתעבים את הצבא הזה. תסבירו לי מה טוב בזה?
אנטון אתה במשטרה צבאית?
אם לא מה עשית בבה"ד 13?
תן אייסיקיו מסנג'ר משהו
ישן 22-12-07, 13:33   #35
Gangsta
חבר פעיל

הסמל האישי שלGangsta

כן הוא היה במשטרה צבאית אני חושב

והם לא באמת רעים כמו שזה נראה לך זה כולה משחק
הם ככה מתפקידם. אם אתה היית הולך להיות מפקד גם אתה היית ככה כמו המפקדים המניאקים האלה
אתה לוקח קשה מדיי אחי
ישן 22-12-07, 13:40   #36
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

נו ברור כל הקטע של הפיקוד זו הצגה

אגב אימונים וצבא בע"ה אני אתחיל להתאמן סדיר מיום שני , בין אם זה בגלל היומיות בקריה או בגלל הסגירות בבסיס סגור , ובבסיסי חי"א אפשר להתאמן בכיף....

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 13:50   #37
doron21
חבר פעיל

בכל מקום אפשר להתאמן, יש לי חבר שהביא משקולות לבסיס שלו וכולם מתאמינים שם בכיייף
כל הקטע זה התזונה...
לאכול צהרים ב12 ולא לתת לגוף כלום עד 5 זה על הפרצוף..זאת רק ההתחלה
ותסכימו איתי שאי אפשר להביא אוכל מהבית לכל השבוע{את המינימום תמיד אפשר} אבל לכל השבוע בעיתי בהחלט
doron21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-12-07, 17:04   #38
gog
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gangsta
כן הוא היה במשטרה צבאית אני חושב

והם לא באמת רעים כמו שזה נראה לך זה כולה משחק
הם ככה מתפקידם. אם אתה היית הולך להיות מפקד גם אתה היית ככה כמו המפקדים המניאקים האלה
אתה לוקח קשה מדיי אחי
ואיפה הוא עכשיו?

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא