|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() *דרור: שלום
*דרור: מה שלומך? אורנית13: סבבה מה שלומך *דרור: טוב. *דרור: טוב מאד, עם מקום לשיפור.. *דרור: מאין את, אורנית13? אורנית13: אשדוד ואתה דרור? *דרור: תל-אביב *דרור: מה נאבד לך בצ'אט? אורנית13: כלוםםם *דרור: ![]() *דרור: אז מה את מחפשת כאן? אורנית13: חברים ואתה? *דרור: חברות. אורנית13: חברות אה אורנית13: יא בן זונה אורנית13: חברות יא בן שרמוטה אורנית13: אני יראה לך מה זה חברות אורנית13: נעים מאוד יוסי בלילי בלש מרחב ירקון האייפי שלך שמור במערכת אורנית13: צפה לדפיקות בדלת ביי *דרור: בעברית זה אני אראה לך.. *דרור: בהמונת. *דרור: כבר הפכת לכזאת מסריחה? אורנית13: בהמנות יא פדיפול מסריח אורנית13: צפה פגיעה *דרור: עוד לא הספקת להסריח.. וכבר את מסריחה? *דרור: בן 9 יכול להיות פדופיל, יא זבל מסריח.?? *דרור: יותר טוב היו משפריצים על הקיר, מלעשות אותך חיה.. *דרור: כי גם ככה בעצם את מתה. המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: תראה איך ת'נראה יא מכוער דרבות אורנית13: נוק נוק נוק אתה שומע את זה *דרור: את מסריחה יותר מחרא. אורנית13: זה הדפיקות בדלתת *דרור: חרא קטנה. *דרור: או קטן.. *דרור: מניאק קאפו.. ניאו נאציה אורנית13: שים עין על האוטו *דרור: לכי תתרחצי בביוב, יותר נקי ממך. אורנית13: חח זה עושה לך את זה "שאני יתרחץ" *דרור: בביוב. יא זבל. אורנית13: חרמן הומו *דרור: הראש שלך,מלא חרא, ואת זה אי אפשר לשטוף... אורנית13: חחח שלי בחרא מה שלך? בילדים קטנים ערומים? *דרור: קטנה ורקובה... *דרור: עוד שנה את זבל אורגני.. *דרור: בור שתן - הראש שלך.. *דרור: הרי בחיים לא תמצאי אפילו כלב שיזיין אותך.. המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! אורנית13: חחח לפחות ארני לא יחפש ילד המשתמש מתעלם ממך! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|