|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
איזה עצבים התקנתי ג'אווה עדיין לא פועל, כאילו יש את הסרטון אני לוחץ פליי הוא עושה Loading... ואז חוזר לתמונה הזאת בהתחלה, לא מנגן אותו :\
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
פההההההההההההההההההההההההההההה אתם מתים מצחוק מתים וואלה אני לא מתאר מה הבן אדם הזה כבר עשה לילדות הבן :):):):) הזה אבל אם אני יתפוס ת'בן אדם הזה הוא חשוב כמת
..איציק..: היי מאמי ..איציק..: מה קורה? אורנית13: סבבה מה איתך ..איציק..: הכל טוב ..איציק..: מאיפה את מאמי? אורנית13: אשדוד ..איציק..: יש לך תמונה אוליי? ..איציק..: אורנית? אורנית13: לא נשמה ולך? ..איציק..: לא מאמי ..איציק..: איך את ניראת? אורנית13: סבבה ..איציק..: מה הגובה שלך? אורנית13: 1.68 אורנית13: אתה? ..איציק..: 1.70 ..איציק..: צבע שיער? ..איציק..: ? אורנית13: בן כמה אתה ..איציק..: 13.5 ..איציק..: מה הצבע שיער שלך? אורנית13: שחור.. ..איציק..: עיניים? ..איציק..: מה צבע העיניים שלך? אורנית13: כחולות ..איציק..: שמנה או רזה? אורנית13: מממ רזהה ..איציק..: מה את לובשת עכשיו חולצה או גופיה? אורנית13: קפוצ'וןן קררר לי..איציק..: איזה צבע? אורנית13: לבן חחי ..איציק..: ומכנס ארוך? ..איציק..: ? ..איציק..: אורנית? אורנית13: מכנס קצר האמת ..איציק..: לבן? אורנית13: קלעת בול ![]() ..איציק..: ומתחת? אורנית13: ממ... תחתונים מה כבר יש מתחת ..איציק..: גם לבן? אורנית13: חחח לא נעים לי השאלות האלה ..איציק..: זרמי מאמי תיכף יהיה לך כיף מבטיח לך ..איציק..: טוב? אורנית13: טובבב אורנית13: כחולים ..איציק..: וחזייה? אורנית13: לבנים ..איציק..: יש לך איסיקיו? אורנית13: כן נשמה אבל אמא אמרה לא להשאיר מספרים לזרים ..איציק..: תתני לי ואחרי שנסיים לדבר אם תרצי אני אמחק טוב? אורנית13: נדברר פהה מה אתה צריך איסי? ..איציק..: אם יתנתק בטעות ..איציק..: מבטיח לך אני ימחק שנסיים טוב? אורנית13: מצטערתת ..איציק..: טוב לא חשוב ..איציק..: נמשיך פה ..איציק..: רוצה לעבור לחלק הכיף? אורנית13: מה החלק הכיף? ..איציק..: נתחיל ותראי ..איציק..: הידיים שלך קרות? ..איציק..: מאמי? אורנית13: כןן ..איציק..: שימי את היד מתחת לחולצה על הבטן ..איציק..: שמת? אורנית13: מממ.. כן אורנית13: למה אני צריכה לעשות את זה? ..איציק..: תיכף תרגישי מזה כיף ..איציק..: מתחממת היד? אורנית13: כן אבל מה כיף בזה חח ..איציק..: תיכף לאט לאט ..איציק..: עכשיו תכניסי אותה לתחת למכנס שתתחמם יותר ..איציק..: הכנסת? אורנית13: כןןן אורנית13: וואיי זה כיף[ ..איציק..: תשימי אותה מתחת למכנס בין הרגליים טוב? אורנית13: טובב ..איציק..: חם שם? אורנית13: כן ..איציק..: שמת מעל התחתון או מתחת? אורנית13: מתחתת ..איציק..: רטוב שם? אורנית13: כן אורנית13: זה מגרה אותך..? ..איציק..: כן ואותך? אורנית13: מממ.. כן אורנית13: מה זה אני מרגישה חרמנית ..איציק..: יופי ..איציק..: עכשיו תשימי אצבע אחת בתוך החור שממנו את עושה פיפי אבל תכניסי ממש לאט שלא יכאב טוב? אורנית13: טובב.. ..איציק..: הכנסת? אורנית13: אככככ יוצאאא לי המון דם מה זה ..איציק..: אל תוציאי תכניסי ככה זה יעצור אורנית13: מהההההההה זההה אני ילך להגידד לאמא שלי בטח היא תגיד לי מה זה ..איציק..: הכנסת? ..איציק..: לא ..איציק..: חכי אורנית13: אמאאא תדע מה לעשות ..איציק..: פה? אורנית13: כן ..איציק..: לא רגע ..איציק..: תכניסי את האצבע ןתראי זה יפסיק ..איציק..: טוב? אורנית13: הכנסתי וזהה מתגברררררררררררררררררר ..איציק..: רגע ..איציק..: האצבע בפנים? ..איציק..: ? ..איציק..: פה? אורנית13: כןן ..איציק..: האצבע בפנים? אורנית13: כן ..איציק..: עכשיו תכניסי ותוציאי מהר את תתחילי להרגיש דגדוג וזה יפסיק ..איציק..: מצליחה? ..איציק..: תכניסי ותוציאי הרבה פעמים אורנית13: לא מדגדג זה כואב אורנית13: אתה יודעע מה אמא אומרת ..איציק..: תמשיכי זה לאט לאט יתחיל לדגדג אורנית13: שאמא שלך :):):):) ואתה בן :):):):) ומי שעשה אותך בן זונהה ושאתה בזבוז של זרעעעע חלאת המין האנושייי אורנית13: הכל מדווח למשטרהה אורנית13: אעללללהה אכלת אותה יא בן :):):):) אורנית13: :):):):) אעלק תרגישי דגדוג יא פדופיל מסריח המשתמש סגר את חלון השיחה איתך! ..איציק..: יצא מהצ'ט אורנית13: אמאאא שלך שפכה עלייך את התה שהיית קטן המשתמש ..איציק.. אינו מחובר לצ'ט! |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|