|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#5 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() קיבלתי עונש קצת מוזר
אמרו 'לך לגבעתי' הגעתי לסוף העולם עצרתי וירדתי בטרום הייתי כה בודד עד שהגעתי לשקד עכשיו אני כולי מורעל על הסגולה עם השועל היו- יה אני שקד היו- יה אנ'לא דפ"ר היו- יה פותחים אותי היו- יה זה לא צבר ואז התחילו מסעות צבעו לי את העין הולכים, רצים וממשיכים גם כשנשבר הזין אבל בסוף ללא חשש מחכה מש"קית ת"ש והפלוגה תרים כוסית עם הפקידה הפלוגתית היו- יה אני שקד היו- יה אנ'לא דפ"ר היו- יה פותחים אותי היו- יה זה לא צבר הסתובבתי באזור לרותם אז הגעתי נכנסתי אל השירותים ובמה נתקלתי ללא בושה כל הפלוגה משתינה בישיבה מיד הבנתי שמהר- לשקד אני חוזר ! היו- יה אני שקד היו- יה אנ'לא דפ"ר היו- יה פותחים אותי היו- יה זה לא צבר פתאום באמצע הבסיס ראיתי אינדיאני קב"א נעל, בלי ספק כמעט כמו גולני אמרתי ככה זה צבר גם דפ"ר וגם מכוער מיד איימתי ברימון- אני רוצה עכשיו שקדון ! היו- יה אני שקד היו- יה אנ'לא דפ"ר היו- יה פותחים אותי היו- יה זה לא צבר
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|